Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația cu mama sa vitregă, Regina Consoartă Camilla

Prințul Harry și fratele său, Prințul William, și-ar fi dorit ca tatăl lor, Regele Charles al III-lea, să nu se căsătorească cu Camilla Parker Bowles.

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate despre relația cu mama sa vitregă, Regina Consoartă Camilla

Spare, noua carte biografică a Prințului Harry stârnește o nouă controversă. După ce a mărturisit că a fost bătut de fratele său, Prințul William, în 2019, Ducele de Sussex face noi dezvăluiri inedite. De data aceasta însă, este vorba de mama sa vitregă, Regina Consoartă Camilla.

Potrivit Page Six, Harry afirmă în cartea sa că atât el, cât și William l-au îndemnat pe Regele Charles al III-lea să nu se căsătorească cu Camilla Parker Bowles.

„În ciuda faptului că Willy și cu mine l-am îndemnat să nu o facă, Pa (Regele Charles) a mers înainte. I-am strâns mâna, i-am urat succes. Fără resentimente. Recunoșteam că, în sfârșit, urma să fie cu femeia pe care o iubea, femeia pe care o iubise dintotdeauna”, a scris Prințul Harry, potrivit Page Six.

De asemenea, surse apropiate au declarat anterior pentru Page Six că Harry nu este un mare fan al Camillei, cu care Charles ar fi avut o relație în timp ce încă era căsătorit cu Prințesa Diana.

„Îmi amintesc că mă întrebam… dacă va fi crudă cu mine; dacă va fi ca toate mamele vitrege rele din povești. Willy era suspicios în privința Celeilalte Femei de multă vreme, ceea ce îl deruta și îl chinuia. Când aceste suspiciuni au fost confirmate, a simțit remușcări chinuitoare pentru că nu făcuse sau nu spusese nimic înainte”, a mai scris Harry în cartea sa de memorii, Spare.

Însă, chiar dacă se pare că Prințul Harry nu a acceptat-o niciodată pe Camilla, Regina Elisabeta a II-a i-a oferit acesteia sprijinul de care avea nevoie, declarând că după moartea sa, soția Regelui Charles al III-lea trebuie să fie recunoscută drept Regină Consoartă.

„Atunci când fiul meu, Charles, va deveni rege, știu că îi veți acorda lui și soției sale, Camilla, același sprijin pe care mi l-ați acordat mie; și este dorința mea sinceră că, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de Regină Consoartă”, a spus Regina Elisabeta a II-a înainte să moară.

Citește și:
Regele Charles al III-lea a anunțat noi titluri pentru membrii familiei regale britanice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people