Regele Charles al III-lea a anunțat noi titluri pentru membrii familiei regale britanice

Kate Middleton, Prințul William și Regina Consoartă Camilla au primit noi titluri onorifice.

Regele Charles al III-lea a anunțat noi titluri pentru membrii familiei regale britanice

Regele Charles al III-lea a numit-o pe Kate Middleton în funcția de colonel onorific al Gărzilor Irlandeze. Până acum, titlul i-a aparținut soțului său, Prințul William, Regina Elisabeta a II-a oferindu-i distincția în 2011.

Însă aceasta nu este singura schimbare din familia regală britanică. Prințul William are și el un nou titlu, fiind numit de tatăl său colonel al Gărzilor Galeze.

Și Regina Consoartă Camilla a primit o nouă distincție. Aceasta a devenit colonel al Gărzilor de Grenadieri, onoare care i-a fost retrasă Prințului Andrew de către regretata sa mamă, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Virginia Giuffre a susținut că a fost forțată să întrețină în trei ocazii diferite raporturi sexuale cu fiul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, când avea vârsta de 17 ani, la ordinele pedofilului Jeffrey Epstein. În ciuda faptului că a promis că va lupta împotriva acuzațiilor și a protestat în mod repetat împotriva vinovăției sale, Prințul a acceptat să plătească o sumă uriașă pentru a soluționa cazul înainte ca acesta să ajungă la un juriu.

Sursele spun că suma totală pe care victima și organizația ei de caritate au primit-o a depășit 12 milioane de lire sterline, fondurile provenind de la proprietatea regală privată a Ducatului de Lancaster.

Potrivit People, Palatul a anunțat, de asemenea, și că prima celebrare publică a zilei de naștere a Regelui Charles al III-lea, cunoscută sub numele de Trooping the Colour, va avea loc pe 17 iunie 2023. Parada va fi un eveniment de amploare, la care vor participa peste 1.400 de soldați, 200 de cai și 400 de muzicieni.

De asemenea, Palatul Buckingham a dezvăluit recent și data ceremoniei de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Aceasta va fi oficiată anul viitor, pe 6 mai. Ceremonia se va susține la Westminster Abbey, iar Charles va fi încoronat alături de Regina Consoartă Camilla.

Citește și:
Ducii de Sussex au dezvăluit cine este nașul fiicei lor, Lilibet

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people