Prințul Harry, dezvăluiri șocante despre fratele său, Prințul William: „M-a trântit la pământ”

Prințul Harry susține în cartea sa autobiografică, Spare, că a fost atacat în 2019 de fratele lui, Prințul William.

Prințul Harry, dezvăluiri șocante despre fratele său, Prințul William: „M-a trântit la pământ”

Deși încă nu a fost lansată oficial, Spare, cartea autobiografică a Prințului Harry, stârnește o adevărată controversă. Publicația The Guardian a intrat în posesia unui fragment, în care Prințul Harry susține că a fost atacat de fratele său, William, în 2019, în casa lui din Londra, Nottingham Cottage.

În timpul discuției, Prințul William ar fi jignit-o pe Meghan Markle, declarând despre aceasta că este „dificilă”, „nepoliticoasă” şi „necioplită.” La rândul său, Ducele de Sussex l-ar fi acuzat pe fratele lui că nu face altceva decât să repete poveștile apărute în presa britanică. Potrivit cărții, Harry ar fi încercat să aplaneze conflictul, oferindu-i lui William un pahar cu apă pentru a se calma.

„Willy, nu pot vorbi cu tine când ești în starea asta”, ar fi spus Ducele de Sussex.

Cu toate acestea, cearta ar fi escaladat, Prințul William atacându-l pe Harry, care a căzut la podea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lanțul şi m-a trântit la pământ. Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat. Am zăcut acolo o vreme, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă”, a scris Prinţul Harry, potrivit The Guardian.

Acesta a adăugat și că fratele său i-a cerut să riposteze, însă a refuzat. După acest episod, Prințul William ar fi plecat, însă s-a întors apoi „cu un aer de regret și și-a cerut scuze”. De asemenea, acesta i-ar fi cerut lui Harry să nu îi povestească lui Meghan Markle despre incident.

„Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta”.

„Vrei să spui că m-ai atacat?”, i-a răspuns Harry. „Nu te-am atacat, Harold”, a adăugat apoi Prințul William.

Ducele de Sussex susține că prima persoană cu care a vorbit despre altercație a fost terapeutul său. Discuția cu Meghan a avut loc de-abia când aceasta i-ar fi văzut tăieturile, „zgârieturile și vânătăile” de pe spate. Harry a declarat că Markle „nu a fost atât de surprinsă și nici atât de furioasă. A fost teribil de tristă.”

Însă aceasta nu este singura dezvăluire care a ieșit la suprafață. Potrivit Page Six, Prințul Harry susține în cartea sa autobiografică că alegerea mult controversatei uniforme naziste s-a datorat în mare parte Prințului William și soției sale, Kate Middleton.

Ducele de Sussex ar fi scris că Prințul și Prințesa de Wales „au râs în hohote” când l-au văzut îmbrăcat ca un soldat nazist, cu o banderolă roșie pe care era inscripționată o svastică. Conform Page Six, Harry ar fi trebuit să aleagă pentru petrecerea de Halloween între uniforma nazistă și una de pilot.

„I-am sunat pe Willy și Kate, i-am întrebat ce părere au. Uniforma nazistă, au spus”, a scris Harry, care a adăugat și că a probat costumul pentru cei doi.

Citește și:
Regele Charles al III-lea a anunțat noi titluri pentru membrii familiei regale britanice

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video