Prințul Christian de Honovra și Alessandra de Osma au devenit părinți

Prințul Christian de Honovra și soția sa, Alessandra de Osma au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu câteva zile.

Prințul Christian de Honovra și Alessandra de Osma au devenit părinți

Prințul Christian de Honovra și soția sa, Alessandra de Osma, au devenit părinți pentru prima oară. Alessandra a născut doi gemeni pe 7 iulie, la Madrid. Potrivit site-ului HOLA!, cei doi copii se numesc Nicolas și Sofia. Elizabeth Foy de Osma, mama designeriței peruane a declarat că atât nou-născuții, cât și mama se simt bine, iar întreaga familie este fericită și sănătoasă, relatează Cosas de Peru.

Nicolas și Sofia nu sunt singurii gemeni ai unei familii regale. Prințul Albert și Prințesa Charlene, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella fiind alte câteva exemple.

Prințul Christian de Honovra, pe numele său complet Christian Heinrich Clemens Paul Frank Peter Welf Wilhelm-Ernst Friedrich Franz este cel de-al doilea fiu al Prințului Ernst August de Hanovra, iar Alessandra de Osma este un designer din Peru. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, când ea i-a fost ghid în timpul unei vizite pe care Prințul a făcut-o în Peru.

Însă, relația lor a început la mulți ani distanță de la prima întâlnire. Prima apariție în calitate de cuplu a avut loc în 2011. S-au logodit în aprilie 2017, iar un an mai târziu s-au și căsătorit.

Evenimentul din 2018 a marcat, de fapt, a doua nuntă a cuplului, căci pentru prima dată, cei doi au spus „da” în noiembrie 2017, în timpul cununiei civile ce a avut loc la Londra. Ceremonia a avut loc în biserica San Pedro, aflată în centrul orașului Lima. De Osma a purtat o rochie albă, lungă, semnată Jorge Vazquez, fără decolteu, iar Prințul a ales un costum și o cravată albastră.

Printre invitați s-au aflat și celebrități precum Kate Moss și iubitul ei, dar și membrele familiei regale britanice, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice. La eveniment a fost prezent și tatăl Prințului Christian, deși a divorțat de fosta lui soție lui în 1997. La doi ani după divorț, el s-a căsătorit cu Prințesa Caroline de Monaco (fiica lui Grace Kelly).

Citește și:
Imagini inedite cu Alina-Maria Binder, soția fostului principe Nicolae, însărcinată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people