Prințul Christian de Hanovra și Alessandra de Osma au avut o nuntă superbă în Peru

Toată lumea așteaptă nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, din mai, dar weekend-ul acesta a avut loc o altă nuntă regală impresionantă.

Prințul Christian de Hanovra și Alessandra de Osma au avut o nuntă superbă în Peru

Prințul Christian de Hanovra și Alessandra de Osma (avocată și, anterior, model) s-au căsătorit vinerea trecută, pe 16 martie, în Lima.

Christian, în vârstă de 32 de ani și Alessandra, în vârstă de 25, s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, când ea i-a fost ghid în timpul unei vizite în Peru, țara natală a avocatei.

Bineînțeles, cei doi au început o relație la mulți ani distanță de prima lor întâlnire. Prima lor apariție în calitate de cuplu a avut loc în 2011. S-au logodit în aprilie 2017, iar evenimentul din weekend a marcat, de fapt, a doua nuntă a cuplului, căci pentru prima dată, cei doi au spus “da” în noiembrie, în timpului cununiei civile ce a avut loc la Londra.

Ceremonia din weekendul trecut a avut loc în biserica San Pedro, aflată în centrul orașului Lima.

De Osma a purtat o rochie albă, lungă, semnată Jorge Vazquez fără decolteu. Sora prințului a purtat o rochie mini în două culori (roz și negru) și a stat în spatele miresei, ținându-i trena foarte lungă.

A post shared by Voici (@voici_mag) on

Voalul interminabil al miresei a fost susținut de o tiară făcută din flori argintii, strălucitoare, purtată, în trecut, de Prințesa Caroline de Hanovra la o gală din 2004 și de Ekaterina Malysheva la nunta ei din 2017.

Prințul a sosit împreună cu mama lui, Chantal Houchuli, care a purtat o rochie roz, la care a asortat o jachetă scurtă, elegantă. Prințul, pe de altă parte, a purtat un costum și o cravată albastră.

A post shared by Royals (@the_royalty_lm) on

A post shared by @miss_nostalgiamc on

A fost prezent și tatăl Prințului Christian, deși a divorțat de fosta lui soție lui în 1997. La doi ani după divorț, el s-a căsătorit cu Prințesa Caroline de Monaco (fiica lui Grace Kelly).

Pe lângă familiile cuplului, la eveniment au mai luat parte și alte celebrități, precum Kate Moss și iubitul ei.

La nuntă au mai venit și Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, membre ale familiei regale britanice.

Au avut o nuntă ca în basme, care a ținut trei zile.

Citește și:
Fabuloasa viață a Prințesei Maria Olympia a Greciei

Text: Amy Abaluta
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people