Prințul Albert de Monaco, apariție rară alături de surorile sale, Prințesa Caroline și Prințesa Stephanie

Familia regală a vorbit despre festivitățile care vor avea loc anul viitor în cinstea Prințului Rainier.

Prințul Albert de Monaco, apariție rară alături de surorile sale, Prințesa Caroline și Prințesa Stephanie

Prințul Albert, Prințesa Caroline și Prințesa Stephanie s-au reunit în cadrul unui eveniment special pentru a vorbi despre festivitățile care vor avea loc anul viitor în cinstea tatălui lor, Prințul Rainier. Acesta ar fi împlinit 100 de ani pe 31 mai 2023, motiv pentru care în Monaco se vor organiza o serie de evenimente, expoziții și omagii aduse Prințului Rainier, precum și soției sale, Grace Kelly. Desfășurându-se pe parcursul întregului an, comemorarea Prințului se va încheia în ianuarie 2024 cu o ediție specială a Festivalului Circului din Monte Carlo, un eveniment pe care Rainier l-a organizat timp de mai multe decenii.

Alături de cei trei frați s-a aflat și Prințesa Charlene, care a ales să poarte un costum marca Paolo Rossello și o cămașă albă.

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au fost văzuți ultima dată la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a de la Westminster Abbey. Cum aparițiile sale au fost extrem de rare în ultima perioadă, Charlene a reușit să atragă atenția tuturor celor prezenți la funeraliile Reginei.

Pentru ceremonie, aceasta a optat pentru o rochie neagră, lungă, pe care a accesorizat-o cu o tocă cu voal și o poșetă neagră. Soțul său, Prințul Albert, a purtat, în schimb, uniforma militară.

Recent, acesta l-a felicitat pe Regele Charles al III-lea pentru urcarea pe tronul Marii Britanii.

„Prințesa și cu mine vă dorim mult succes în conducerea poporului Regatului Unit și a națiunilor care fac parte din Commonwealth. Sunt încrezător că sub domnia voastră pacea și stabilitatea vor continua să prospere. Aștept cu nerăbdare să văd că munca importantă pe care ați realizat-o de-a lungul vieții va înflori și mai mult în anii următori”, i-a transmis Prințul Albert.

Prințesa Charlene s-a întors în Monaco la începutul lunii martie, după ce a petrecut patru luni într-o clinică din Elveția, unde a primit un tratament specializat pentru oboseală extremă. În urmă cu câteva luni, aceasta a vorbit pentru prima oară despre starea sa de sănătate și despre procesul de recuperare, pe care l-a descris ca fiind unul „lung, dificil și dureros.”

„Când m-am întors în principat, mi-am canalizat toată energia asupra copiilor mei, soțului meu și asupra stării mele de sănătate, fiindcă acestea sunt prioritățile mele. Starea mea de sănătate este încă fragilă și nu vreau să mă grăbesc. A fost un drum lung, dificil și dureros. Azi mă simt mai calmă”, a declarat Prințesa Charlene de Monaco pentru Monaco Matin.

Citește și:
Controversă în familia regală a Danemarcei! Cum justifică Regina Margrethe decizia de a retrage titlurile princiale a patru dintre nepoții săi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people