Prințesa Eugenie a împărtășit o poză emoționantă pentru a sărbători Ziua Internațională a Scoliozei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Scoliozei, Prințesa Eugenie a facut publică o imagine cu cicatricile sale și i-a incurajat și pe cei care s-au confruntat cu această afecțiune să facă același lucru.

Prințesa Eugenie a împărtășit o poză emoționantă pentru a sărbători Ziua Internațională a Scoliozei

Sâmbătă, Prințesa Eugenie a făcut publică o imagine cu cicatricile sale de pe spate, pe care le-a căpătat în urma unei operații de scolioză, relatează site-ul People.

„Astăzi este Ziua Internațională a Scoliozei. Am vrut să îmi arăt cicatricile și să îi încurajez pe cei care trec prin ceva asemănător să facă același lucru. Haideți să fim mândri de cicatricile noastre!”, a scris aceasta.

În 2018, Prințesa Eugenie a vorbit public despre problemele de sănătate de care a suferit când avea 12 ani și despre cum operația de scolioză i-a influențat viața. Aceasta a împărtășit atunci o imagine cu radiografia sa, declarând că „Astăzi este Ziua Internațională a Scoliozei și sunt foarte mândră să arăt radiografia mea pentru prima oară. De asemenea vreau să le mulțumesc celor de The Royal Național Orthopaedic Hospital care salvează vieți neîncetat și care fac oamenii bine. Pe mine m-au făcut bine”.

Apoi, în luna octombrie a aceluiași an, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Aceasta a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, ce dezvăluia cicatricea pe care Prințesa Eugenie o avea în urma operației de scolioză.

„Întotdeauna mi-am dorit o rochie cu spatele decupat, tocmai pentru a-mi arăta cicatricea. Cred că cicatricile spun o poveste despre trecutul și viitorul tău și a fost o modalitate de scăpa de un tabu”, a spus Eugenie pentru site-ul PEOPLE în 2019. „Pentru mine a fost un mod de a comunica cu oameni care traversează fie situații similare cu scolioza, fie au o cicatrice cu care încearcă să se obișnuiască.” Aceasta a mai declarat și că decizia de a împărtăși problemele de sănătate cu care s-a confruntat a stârnit un val de reacții pozitive. „Am primit multe scrisori de la oameni cu scolioză, de la fete care trec prin aceeași situație și am fost foarte emoționată de suportul pe care l-am primit.”

Citește și:
Ziua de naștere a Prințului William, sărbătorită într-un mod inedit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people