Ziua de naștere a Prințului William, sărbătorită într-un mod inedit

Prințul William a împlinit recent 38 de ani, iar Kate Middleton a planificat ca acesta să aibă parte de o zi de naștere cu adevărat specială.

Ziua de naștere a Prințului William, sărbătorită într-un mod inedit

Chiar dacă familia regală britanică încă este în izolare, acest lucru nu a împiedicat-o pe Kate Middleton să nu îi organizeze soțului ei, Prințul William, care a împlinit recent 38 de ani, o zi de naștere specială.

Conform unei surse, Ducesa de Cambridge alături de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au făcut toate eforturile ca tatăl lor să fie sărbătorit așa cum trebuie la Anmer Hall, a declarat sursa pentru Us Weekly. „Primul lucru pe care Louis l-a făcut în dimineața respectivă a fost să îi spună la mulți ani tatălui lui. Fiecare a făcut câte un desen cu el pe felicitarea cu ocazia aniversării lui și l-au făcut să zâmbească.” Din păcate, nu știm cum arată respectivele felicitări, însă ne putem imagina că sunt extrem de adorabile.

„Kate Middleton i-a pregătit Prințului William friptura favorită, iar copiii au mâncat burgeri”, a mai spus sursa. Kate a făcut și un tort special cu această ocazie. Și având în vedere contextul actual și faptul că aceștia se află la Anmer Hall, Prințul William a primit urări din partea întregii familii. Harry l-a sunat pe William din Los Angeles de dimineață pentru a-i ura aniversare fericită, iar William l-a văzut și pe Archie. De asemenea, și Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles l-au sunat.

Tot cu prilejul acestei ocazii, Kate Middleton a dat publicității trei fotografii inedite cu Prințul William și cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Fotografiile sunt realizate chiar de Kate Middleton, a cărei pasiune pentru fotografie este deja cunoscută. 

Imaginile realizate în timpul carantinei de către Ducesa de Cambridge sunt cu atât mai adorabile cu cât este foarte evident faptul că cei trei copii regali cresc pe zi ce trece, iar Prințul Louis începe se semene din ce în ce mai mult cu fratele său cel mare, Prințul George.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge’s birthday today! 🎂 🎈

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

Citește și:
Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi făcută publică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din video