Imagini INEDITE cu familia regală britanică, publicate cu ocazia zilei de naștere a Prințului William

Kate Middleton a dat publicității trei fotografii inedite cu Prințul William și cei trei copii ai lor.

Kate Middleton a dat publicității trei fotografii inedite cu Prințul William și cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pentru a celebra ziua de naștere a Prințului William – care a împlinit 38 de ani -, dar și Ziua Tatălui, Kate Middleton a dezvăluit trei imagini inedite, fotografii realizate chiar de ea la începutul lunii iunie, la Anmer Hall.

În fotografii se poate observa cum Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se joacă împreună cu tatăl lor și ne demonstrează încă o dată cât de mult își iubesc copiii tatăl și cât s-au bucurat de ocazia de a petrece mai mult timp alături de acesta.

Imaginile realizate în timpul carantinei de către Ducesa de Cambridge sunt cu atât mai adorabile cu cât este foarte evident faptul că cei trei copii regali cresc pe zi ce trece, iar Prințul Louis începe se semene din ce în ce mai mult cu fratele său cel mare, Prințul George.

Textul care acompaniază imaginile este cel care dezvăluie faptul că Ducesa este cea care a realizat fotografiile: „Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte fericiți să împărtășească imagini cu Ducele alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Fotografiile au fost realizate la începutul acestei luni de către Ducesă”.

Răsfoiește galeria noastră și descoperă ineditele fotografii.

Citește și:
Ipostaza inedită în care au fost surprinși Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people