Prințesa Charlotte nu moștenește automat titlul de Prințesă Regală, iar motivul este bine întemeiat

Atunci când Prințul William va deveni rege, multe lucruri se vor schimba în ierarhia monarhiei britanice, însă nu și în ceea ce o privește pe Prințesa Charlotte.

Prințesa Charlotte nu moștenește automat titlul de Prințesă Regală, iar motivul este bine întemeiat

Atunci când Prințul William va deveni rege al Marii Britanii, Kate Middleton va deveni Regină, Prințul George va înainta pe linia succesiunii la tron, iar Prințesa Charlotte va deveni Prințesă Regală…. la un moment dat.

Motivul pentru care Prințesa Charlotte nu moștenește automat titlul de Prințesă Regală este bine întemeiat: altcineva din familia regală britanică îl deține!

Titlul de Prințesă Regală este acordat în mod tradițional celei mai mari fete ale monarhului”, a dezvăluit Duncan Larcombe, expert regal și autor al cărții Prince Harry: The Inside Story, subliniind faptul că în acest moment titlul de Prințesă Regală îl are Prințesa Anne, fiica cea mare a Reginei Elisabeta a II-a.

Acest titlu este acordat pe viață, așa că Prințesa Charlotte va trebui să aștepte până la decesul actualei Prințese Regale pentru a obține titlul”, a mai precizat Larcombe.

Totuși, chiar și după decesul Prințesei Anne, nu există siguranța faptului că Prințesa Charlotte va obține acest titlu. Tatăl ei, William, este cel care va decide când și dacă Charlotte va primi acest titlu regal.

Și Prințesa Anne a trebuit să aștepte mai mult timp până a primit acest titlu. Abia în 1987 Regina i-a acordat titlul de Prințesă Regală, chiar dacă acesta era vacant încă din 1965. Acest titlu a aparținut Prințesei Mary, unica fiică a Regelui George al V-lea și Reginei Mary, care a fost Prințesa Regală în perioada 1932-1965.

Ceea ce ar mai trebui precizat este că există și niște reguli destul de stricte pe care Prințesa Regală trebuie să le respecte, în special când vine vorba despre viața ei amoroasă.

„Potrivit vechilor legi britanice, care încă mai sunt în vigoare, orice bărbat care are relații intime cu Prințesa Regală, înainte de a fi căsătoriți, este vinovat de trădare la cel mai înalt nivel, infracțiune pedepsită cu moartea”, a mai preciat Larcombe. Probabil viitorii iubiți ai lui Charlotte ar trebui să țină cont de această lege. Sau, cel puțin, William și Kate ar trebui să aștepte ca Charlotte să se căsătorească înainte de a-i acorda acest titlu.

Citește și:
Care este singura jucărie interzisă Prințului George și Prințesei Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people