Prințesa Charlotte a Marii Britanii a împlinit 6 ani – vezi cele mai adorabile poze cu micuța prințesă

Prințesa Charlotte, fiica Ducelui de Cambridge, William, si a lui Kate Middleton, a împlinit 6 ani.

Cu ocazia aniversării Prințesei Charlotte a Marii Britanii, descoperă în galeria noastră o serie de ipostaze simpatice în care a fost surprinsă de-a lungul timpului, în fotografii.

Prima apariție pe covorul roșu a celor trei copii pe care îi au Prințul William și Kate Middleton a avut loc în luna decembrie 2020 în Londra. Cei cinci au fost prezenți la The Palladium din Londra pentru a urmări un spectacol britanic tradițional de pantomimă, organizat ca semn de mulțumire față de persoanele și organizațiile din Londra care au lucrat în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus.

Recent, a ieșit la iveală faptul că Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil și, potrivit surselor apropiate, își mai doresc încă o fetiță.

„Să aibă patru copii a fost întotdeauna o parte din planul lui Kate. A amânat ideea în momentul în care a apărut pandemia de coronavirus, dar acum, când există un vaccin, există o lumină la capătul tunelului. Se simte pregătită să încerce din nou.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Kate Middleton a știut de la început că își mai dorește încă un copil, însă nu a fost și cazul soțului său, Prințul William.

„A durat ceva până când Kate l-a covins pe William. El spunea că trei copii sunt de ajuns. Gândul de a avea patru copii îl făcea să se simtă coplesit. Dar dorința lui Kate de a avea încă un copil l-a inspirat. Iubește și apreciază mediul sigur pe care o familie ți-l oferă și de care el nu a avut parte în copilărie. După ce s-a gândit mai mult timp la asta, a ajuns să fie pe aceeași lungime de undă cu Kate și este încântat de viitor”, a adăugat sursa.

Aceasta a mai declarat și că vestea a bucurat-o extrem de tare pe Regina Elisabeta a II-a, care așteaptă cu nerăbdare să devină din nou străbunică.

„Își adoră strănepoții. Îi e teamă doar că Ducii de Cambridge se vor întinde mai mult decât le este plapuma, mai ales pentru că Ducesa nu intenționează să angajeze o altă bonă, dar atât timp cât ei sunt fericiți, și ea este fericită”.

În ceea ce privește sexul copilului, se pare că Ducesa de Cambridge își dorește încă o fetiță. Fiind extrem de apropiată de sora sa, Pippa, Kate vrea să îi ofere aceeași șansă Prințesei Charlotte, de a avea o soră mai mică, cu care să poată lega o relație specială.

„Vrea ca Charlotte să aibă aceeași experiență plăcută – să crească alături de o soră mai mică în care să se poată încrede și de care să aibă grijă”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton și-au extins familia. Cine este noul membru

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people