Prințesa Charlene de Monaco, prezență spectaculoasă la gala Planetary Earth

Prințesa Charlene a participat la gală alături de soțul ei, Prințul Albert de Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco, prezență spectaculoasă la gala Planetary Earth

Monte Carlo gala Planetary Earth este un eveniment care subliniază cât de importante sunt pentru viitorul nostru niște ecosisteme sănătoase. A fost așadar o gală la care au venit foarte multe vedete (printre care și actrițele Helen Mirren și Rebel Wilson), dar cu toate astea, Prințesa Charlene de Monaco a furat privirile tuturor atunci când a ajuns, îmbrăcată într-o rochie argintie lungă până în podea.

Gala Planetary Earth este un eveniment anual organizat de Prințul Albert prin Fundația Monaco, pentru a aduce laolaltă cei mai importanți filantropi din toată lumea, artiști și oameni de știință, pentru ca împreună să-și unească forțele pentru cauze bune.

Prințul Albert de Monaco a avut și el un look sofisticat, îmbrăcat într-un costum negru, o cămașă albă și papion. Cei doi pare că au avut niște discuții aprinse pe covorul roșu, unde s-au pozat la un moment dat alături de Sting.

În timpul galei au avut loc și licitații unde au fost puse spre vânzare în scopuri caritabile obiecte de artă provenind de la unii dintre cei mai importanți artiști din lume. Inițiativele fundației includ dezvoltarea zonelor marine protejate, protecția speciilor marine pe cale de dispariție, limitarea impactului schimbărilor climatice, precum și lupta împotriva poluării cu plastic.

Cu toate acestea, evenimentul nu a avut parte de același fast ca în alți ani, din cauza măsurilor drastice de a păstra distanțarea socială, pe fondul pandemiei de coronavirus. De asemenea, toate vedetele au purtat măști pe durata evenimentului. Fundația Monaco, fondată de Prințul Albert, a fost înființată în 2006 cu scopul de a proteja mediul și a promova dezvoltarea durabilă la nivel local și global. Aceasta are 10 filiale în toată lumea, inclusiv în Franța, Statele Unite ale Americii, Elveția, Canada, Germania, Italia, Singapore, Spania și China.

Citește și:
Ștefan Bănică, declarații emoționante despre experiența de a urca pe scenă alături de fiul său

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people