Prin noul său videoclip, „Delicate”, Taylor Swift dezvăluie de ce a ieșit din lumina reflectoarelor anul trecut

Taylor Swift tocmai a lansat videoclipul piesei „Delicate”, un videoclip diferit și mult mai special.

Prin noul său videoclip, „Delicate”, Taylor Swift dezvăluie de ce a ieșit din lumina reflectoarelor anul trecut

Taylor Swift a câștigat, în cadrul galei iHeartRadio Music Awards, premiul pentru cea mai bună artistă a anului. Deși nu a fost acolo să îl accepte în persoană, Taylor le-a mulțumit fanilor pentru încredere și susținere lansând un nou videoclip: „Delicate', cel de-al patrulea de pe ultimul său album, „Reputation'.

Taylor s-a schimbat foarte mult în ultimul an, iar acest videoclip este diferit față de celelalte două și foarte special, în sensul în care explică de ce a ieșit din lumina reflectoarelor în ultimul timp și de ce nu am mai auzit nimic de ea.

Regizat de Joseph Kahn, videoclipul pentru „Delicate' este, până acum, cel mai sentimental și sensibil clip pentru o melodie. Taylor Swift se deschide în fața fanilor ei complet, nefiindu-i frică de critici sau ridicol în timp ce interpretează o coregrafie contemporană foarte amuzantă, pe alocuri.

Prin videoclipul pentru „Delicate', Taylor explică de ce și-a dorit să fie invizibilă pe parcursul anului trecut, să iasă din atenția publicului și a presei. După unul dintre cele mai mari și mai discutate conflicte din show biz, cel dintre Swift și Kanye West (secondat de Kim Kardashian), reputația lui Taylor a avut de suferit imens și, pe parcursul melodiei, aceasta chiar se întreabă de ce este plăcută, dacă, prin reputația ei, oamenii au auzit numai lucruri negative despre ea.

Așadar, acesta este momentul în care Taylor a decis să iasă din lumina reflectoarelor și să facă tot posibilul să devină „invizibilă'. La începutul videoclipului, Taylor Swift este pe covorul roșu, arătând foarte nefericită și obosită să mai zâmbească forțat. Primește un bilețel de la o persoană misterioasă, bilețel prin care reușește să se facă nevăzută. În momentul în care realizează că atenția nu mai este îndreptată spre ea, Taylor își permite să se deschidă complet, dansând pătimaș în ploaie, fiind ea însăși în totalitate, poate pentru prima oară în mult timp. Videoclipul se termină cu momentul în care îl întâlnește pe cel de care este îndrăgostită (Joe Alwyn), într-un bar din New York.

Taylor reușește, din nou, să aducă în discuție efectele negative ale faimei și ale atenției presei, asupra vieții private a unei celebrități.

Citeste si:
Relația lui Taylor Swift cu Joe Alwyn devine serioasă

Foto: YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people