Prin ce experiență neplăcută au trecut INNA și Deliric în Maldive

INNA și Deliric au avut parte de o vacanță de vis în Maldive, însă au trecut și printr-o experiență neplăcută, iar fanii celor doi s-au arătat îngrijorați.

Prin ce experiență neplăcută au trecut INNA și Deliric în Maldive

INNA și iubitul ei, Deliric, au petrecut o vacanță într-o destinație râvnită de foarte mulți și care este la mare căutare acum, și anume Maldive. În ciuda peisajelor de vis de care s-au putut bucura cei doi, se pare că au avut parte și de o experiență mai puțin plăcută.

INNA a publicat pe Instagram un video în care este destul de speriată din cauza faptului că avionul în care se află alături de Deliric, dar și alte persoane, pare să fi traversat o zonă de turbulențe.

După ce au aterizat, Deliric a vorbit într-o serie de Instastories despre experiența prin care au trecut, acesta primind destul de multe mesaje din partea urmăritorilor cu privire la ceea ce s-a întâmplat. „E totul bine, coafura a rezistat. A rezistat și avionul. E bine. Am primit la mesaje: „Mai reziști?”, „Ai murit de inimă?”, „A picat avionul?”. Nu, nu a picat”, a spus Deliric pe Instagram Story.

Atât INNA, cât și Deliric, au publicat mai multe imagini pe conturile lor de socializare din vacanța petrecută în Maldive.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deliric (@deliric)

Nu este pentru prima dată când INNA și Deliric pleacă într-o vacanță, semn că relația lor este tot mai solidă. În luna octombrie a anului 2020, cei doi au mers în Dubai.

INNA formează un cuplu alături de Răzvan Eremia, cunoscut publicului larg drept Deliric. El este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. În luna decembrie, artista a făcut o serie de dezvăluiri despre relația lor și a mărturisit că se simte fericită alături de el. „Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată”, a declarat INNA într-un interviu pentru OK! Magazine.

Citește și:
Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley va avea o cameră foarte elegantă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people