Primele fotografii cu Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de Covid-19

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a avut prima apariție publică după ce s-a vindecat de o formă gravă a noului coronavirus.

Primele fotografii cu Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de Covid-19

Alexandre Eram a avut prima apariție publică după ce s-a vindecat de coronavirus. Atât Alexandre, cât și soția sa, Andreea Esca, și fiul lor, Aris, au fost diagnosticați cu Covid-19, în urmă cu aproximativ două luni.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost prezent în acest weekend la ziua de naștere a fiicei sale, Alexia, care a împlinit 20 de ani. Alexia a organizat o petrecere în aer liber. Andreea Esca a publicat pe contul personal de Instagram câteva fotografii de la petrecere alături de soțul său și cei doi copii. „Fata noastră are 20 de ani”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fata noastra are 20 de ani! Azi! ❤️ #loveu @alexiaeram #aloha

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Andreea Esca a dezvăluit acum două luni, în cadrul unui interviu pentru știrile Pro TV, că ea și soțul său, dar și fiul lor, Aris, au fost diagnosticați cu coronavirus. Atât Andreea Esca, cât și Alexandre Eram și fiul lor au fost internați la spitalul „Victor Babeș”. „În cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali, etc.”, a mărturisit la vremea respectivă Andreea Esca.

Dintre cei trei, soțul Andreei Esca a fost cel mai grav afectat. Alexandre Eram a fost internat la terapie intensivă și a avut nevoie de ventilație mecanică. „Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă”, a declarat Andreea Esca.

Citește și:
Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19. Ce simptome are?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people