Primele declarații ale Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrey creează controverse

A apărut primul trailer al mult așteptatului interviu cu Prințul Harry și Meghan Markle din emisiunea lui Oprah Winfrey, iar primele declarații fac deja înconjurul Internetului.

Primele declarații ale Ducilor de Sussex din interviul cu Oprah Winfrey creează controverse

Primul clip promo al celui mai controversat și discutat interviu al momentului a fost difuzat pe CBS duminică seară, în pauza de publicitate a emisiunii 60 Minutes, potrivit Page Six – chiar și în cele 30 de secunde, Prințul Harry și Meghan Markle fac o serie de declarații surprinzătoare.

„Ai fost tăcută sau ai fost forțată să taci?”, e prima întrebare pe care Oprah Winfrey i-o adresează lui Meghan Markle în clip – de remarcat este faptul că fosta Ducesă de Sussex nu vorbește deloc pe parcursul teaser-ului. „Vreau doar să fie clar pentru toată lumea că nu discutăm nimic în afara limitelor”, adaugă celebra gazdă a emisiunii.

În alt moment, Winfrey pare să răspundă unei afirmații făcute de Markle – „aproape imposibil de supraviețuit, sună ca și cum ai cedat la un moment dat.”

Purtând o rochie lungă și vaporoasă semnată Giorgio Armani, Meghan Markle apare mai apoi strângându-i mâna soțului său, Prințul Harry, în timp ce acesta vorbește despre moartea mamei sale, Prințesa Diana. „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete”, mărturisește Harry. „Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. […] Ne-a fost incredibil de greu amândurora dar măcar ne-am avut unul pe celălalt.”

Interviul lui Oprah Winfrey cu foștii Duci de Sussex va avea 2 ore și va putea fi urmărit de duminică, 7 martie – potrivit comunicatului de presă oferit de CBS, Oprah va avea o conversație amplă și intimă cu Meghan ce va „acoperi totul, de la momentul în care a intrat în familia regală, la căsătorie, maternitate, munca filantropică și până la modul în care gestionează viața sub presiunea publicului. Ulterior, celor două li se va alătura și Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în Statele Unite ale Americii, despre speranțele și visurile pe care le au pentru familia lor care urmează să se mărească.”

Situația rămâne tensionată, mai ales după neînțelegerile de săptămânile trecute, când Regina Elisabeta a II-a a confirmat printr-un comunicat de presă că Prințul Harry și Meghan Markle nu mai rămân membri activi ai familiei regale. De asemenea, odată cu pierderea acestui statut, cei doi sunt nevoiți să renunțe și la numirile onorifice militare și patronajele regale.

Purtătorul de cuvânt al cuplului a declarat că aceștia vor continua să sprijine organizațiile pe care le-au reprezentat până acum „indiferent de rolul oficial”, șocându-i astfel pe oficiali, dar și pe membrii familiei – inclusiv pe fratele lui Harry, Prințul William, relatează Page Six și Sunday Times. „Nu îi răspunzi înapoi Reginei – pur și simplu nu se face așa ceva”, declara o sursă apropiată Palatului Buckingham.

Citește și:
Ce titlu nobiliar va avea al doilea copil al Ducilor de Sussex?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people