Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul decesului lui Avicii

Decesul DJ-ului suedez Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, la vârsta de 28 de ani, a dat naștere la multe semne de întrebare, iar fanii și familia artistului așteaptă răspunsuri de la anchetatori.

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul decesului lui Avicii

Autoritățile din Oman au făcut deja două autopsii și au făcut și primele declarații, neoficiale însă.

Potrivit unei surse din cadrul Poliției din Oman, citată de AFP, după efectuarea autopsiilor, nu există nicio suspiciune care să indice vreo infracțiune.

„Au fost făcute două autopsii după moartea lui Avicii, una vineri, iar a doua sâmbătă. Putem confirma că nu există nicio suspiciune a vreunei infracțiuni', a declarat sursa care a preferat să rămână în anonimat.

„Există toate informațiile și detaliile legate de deces', a mai precizat aceasta, subliniind faptul că nu va fi făcută nicio declarație publică în acest caz.

Cunoscutul DJ Avicii a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani. Vestea a fost confirmată de agentul său, care a anunțat că dj-ul suedez a fost găsit mort în Muscat, Oman. DJ-ul suedez Avicii avea mai multe probleme de sănătate, el fiind internat în 2012 pentru pancreatită. Acesta a decis să renunțe la concerte în 2016, pentru a avea grijă de sănătatea sa. În ultimii ani, el a recunoscut că a avut mai multe probleme de sănătate din cauza dependenței de alcool.

Citește și:
Cunoscutul DJ Avicii a murit la 28 de ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people