Prima imagine cu Rani Rose, fiica actriței Kate Hudson

Kate Hudson a născut o fetiță pe 2 octombrie și a decis să le arate fanilor și o imagine cu aceasta.

Prima imagine cu Rani Rose, fiica actriței Kate Hudson

Kate Hudson a dezvăluit săptămâna trecută pe Instagram că a născut o fetiță pe 2 octombrie și că numele ei este Rani Rose Hudson Fujikawa, tatăl acesteia fiind iubitul actriței, Danny Fujikawa. În postare, ea a inclus și motivul care a determinat-o să aleagă acest nume, precizând că primul prenume ale fetiței se pronunță „Ronnie' și nu „Rani'.

„Am decis să o numim pe fetița noastră Rani (pronunțat Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa', a declarat Hudson pe Instagram. „Ron a fost un om foarte special care ne lipsește foarte mult. A o numi pe ea după numele lui este o onoare'.

La câteva zile de la anunțul că a născut-o pe Rani Rose, Kate Hudson a revenit pe pagina ei de Instagram pentru a posta prima imagine cu aceasta. În fotografia ce pare a fi făcută în spitalul unde actrița a născut, Rani doarme și are pe cap o căciuliță albă, cu fundă.

„Bobocul nostru de trandafir', a scris actrița în textul care acompaniază imaginea.

https://www.instagram.com/p/Bome-d4g39Z/?taken-by=katehudson

Acesta este cel de-al treilea copil al lui Kate Kudson, primul cu actualul ei iubit, Fujikawa, cu care are o relație de mai bine de un an. Primul ei copil, Ryder Russell Robinson, s-a născut în 2004 și tatăl este fostul soț al actriței, Chris Robinson. În 2011, actrița a născut cel de-al doilea copil, Bingham Hawn Bellamy, al cărui tată este iubitul ei de atunci, solistul trupei Muse, Matt Bellamy.

Citește și:
Cum arată inelul de logodnă al lui Lady Gaga

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people