Povestea de dragoste dintre Emily Blunt și John Krasinski pare desprinsă dintr-o comedie romantică

Emily Blunt și John Krasinski formează unul dintre cuplurile de vedete pe care le-am admirat de atâtea ori.

Povestea de dragoste dintre Emily Blunt și John Krasinski pare desprinsă dintr-o comedie romantică

Fie că este vorba despre interviuri, imaginile postate pe Instagram sau aparițiile pe covorul roșu, Emily Blunt și John Krasinski demonstrează că dragostea adevărată încă există, chiar și la Hollywood.

Emily Blunt și John Krasinski sunt căsătoriți din 2010, au doi copii superbi, însă puțini știu cum a început relația lor.

Filmul „A Quiet Place” este primul în care cei doi actori apar împreună, Krasinski fiind și regizorul peliculei. În timp ce promova filmul, într-un interviu acordat lui Seth Meyers, Emily Blunt a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu cel care i-a devenit ulterior soț.

Actrița a descris întâlnirea ca fiind „o poveste tristă”, dar exact ca „o comedie romantică”.

Blunt a povestit că lua masa cu un prieten atunci când acesta l-a văzut, în același restaurant, pe Krasinski. Acesta era la masă împreună cu Justin Theroux și atunci când i-a văzut a venit la masa lor. „L-a abandonat pe Justin și a venit să vorbească cu noi. Nu a mâncat nimic. Doar a stat lângă noi și m-a făcut să râd”, a povestit Blunt.

Mai mult chiar, Emily Blunt a recunoscut că a simțit că „el este bărbatul perfect” pentru ea, chiar de la prima întâlnire.

Citește și:
Hugh Jackman dezvăluie secretul căsătoriei de 22 de ani cu Deborra-Lee Furness

Foto: Arhiva Revisteu ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people