Portretele oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au fost dezvăluite

Primele poze oficiale cu Prințul Harry și Meghan Markle, din ziua nunții lor, au fost postate pe contul de Facebook al Casei Regale din Marea Britanie.

Portretele oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au fost dezvăluite

Altețele lor regale Ducele și Ducesa de Sussex au dat publicității trei poze oficiale din ziua nunții lor, care a avut loc sâmbătă, 26 mai. Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în Salonul verde de desen din Castelul Windsor, imediat după ceremonia religioasă și apariția mirilor în trăsură.

Cu această ocazie, Ducele și Ducesa de Sussex și-au exprimat public mulțumirile față de toți cei care s-au bucurat și au sărbătorit alături de ei sâmbătă, declarându-se „norocoși că au putut să împărtășească această zi fericită din viața lor cu toți cei care s-au strâns la Windsor, dar și cu toți cei care au urmărit nunta, difuzată de televiziunile din întreaga lume'.

În continuarea comunicatului oficial se arată că altețele lor regale sunt încântate de aceste portrete oficiale realizate de Alexi Lubomirski, mai ales că le pot împărtăși astăzi tuturor. În plus, cei doi au dorit să mulțumească pentru mesajele pline de generozitate și simpatie pe care le-au primit. Într-una dintre cele trei poze, postate pe contul de Facebook al Casei Regale, apar cei doi miri alături de familia regală (în poză sunt inclusiv Regina și Prințul Charles), iar într-o altă imagine îi vedem pe Harry și pe Meghan înconjurați de copiii care au ținut voalul miresei.

Citește și:
Meghan Markle & rochia de mireasă: verdictul stiliștilor ELLE

Foto: Familia Regală Britanică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people