Planurile Simonei Halep pentru 2022. Ce a povestit într-un interviu despre soțul ei, Toni Iuruc

Planurile Simonei Halep pentru anul care de-abia a început sunt foarte ambițioase. Ce a povestit campioana într-un interviu acordat WTA Insider?

Planurile Simonei Halep pentru 2022. Ce a povestit într-un interviu despre soțul ei, Toni Iuruc

Planurile Simonei Halep pentru anul acesta sunt foarte ambițioase. Sportiva se află în acest moment în Australia, în așteptarea debutului Australian Open, cel mai mare turneu de tenis al începutului de an. Acesta se va desfășura între 17 și 30 ianuarie, iar Halep este deja o veterană aici. Ea a pierdut finala turneului de Grand Slam în 2018, în fața jucătoarei Caroline Wozniacki, într-un meci palpitant. Situația e însă diferită de data aceasta, Halep revenind după multiple accidentări care i-au pus probleme serioase în anul care a trecut.

Însă planurile Simonei Halep sunt ambițioase, chiar și în aceste condiții. Într-un scurt interviu pentru WTA Insider, jucătoarea de tenis care a ocupat locul 1 în clasamentul WTA timp de 64 de săptămâni a declarat că principalul său obiectiv pentru anul 2022 este să revină în top 10. Momentan, ea ocupă locul 20 în clasamentul oficial al tenisului feminin. „E obiectivul meu principal şi, de fapt, e singurul obiectiv. Tot ce va veni pe lângă va fi un bonus şi vom vedea. Dar principalul obiectiv e revenirea în Top 10.”

Amintindu-i-se că la un moment dat a glumit că, la vârsta de 30 de ani, este deja bătrână, Halep a declarat că în acest moment, deși a avut îndoieli după accidentări, nu își simte cariera apropiindu-se de final. Mai mult, planurile Simonei Halep sunt să mai joace tenis la cel mai înalt nivel câțiva ani buni de acum înainte.

„La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani. Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel. Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă.”

Halep a mai declarat că în acest moment este motivată de dorința de a vedea cât de competitivă a redevenit post accidentare și recuperare. „Să văd cât de competitivă pot fi, în continuare, cât de mult pot câştiga. Sunt motivată să dau tot ce am mai bun, în fiecare zi. Mă bucur, în continuare, de tenis şi de turnee. Sunt exigentă cu mine. Am un staff bun şi oameni de treabă în jurul meu. Asta e motivaţia mea. Nu mă motivează un singur lucru anume, cum ar fi obţinerea unui rezultat sau câştigarea unui turneu.”

Sportiva își menține optimismul, având în vedere că s-a pregătit intens pentru revenire. „Acum sunt foarte mulţumită cu pregătirea mea şi, sincer, sunt încrezătoare în privinţa viitorului.” Însă planurile Simonei Halep ar putea fi întâmpinate de obstacolele reprezentate de jucătoarele mai tinere din circuit. „Cred că s-a schimbat mult comparativ cu acum cinci ani. Cred că e o competiţie mai deschisă şi că jucătoarele tinere sunt mai puternice şi pot câştiga turneele importante. E dificil orice meci, fie că îl joci în primul tur, în turul doi sau în semifinale. Nivelul e foarte ridicat şi cred că e bine, e bine pentru tenis. Acest an va fi foarte interesant. Abia aştept acest sezon şi pentru a vedea dacă pot rezista la nivel înalt.”

Citește și:
Mesajul transmis de Prințesa Charlene de Monaco cu ocazia noului an

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people