Pippa Middleton și James Matthews vor deveni părinți pentru a doua oară

Pippa Middleton, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, este însărcinată cu al doilea copil, a declarat presei de peste Ocean o sursă apropiată.

Pippa Middleton și James Matthews vor deveni părinți pentru a doua oară

Pippa Middleton, sora cea mică a Ducesei de Cambridge, este însărcinată. Ea și soțul său, James Matthews, vor deveni părinți pentru a doua oară. 

Vestea că Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil a venit din partea unei surse apropiate. „Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă pentru publicația Page Six.

Până acum, Pippa Middleton și James Matthews nu au confirmat vestea, iar un reprezentant al celor doi a refuzat să comenteze aceste zvonuri apărute în presă.

Pippa Middleton, în vârstă de 37 de ani, și James Matthews, de 45 de ani, mai au împreună un copil, pe nume Arthur, care s-a născut în octombrie 2018. Pippa a născut la spitalul Mary din Londra, în aripa privată Lido, fiind același loc în care au fost născuți și copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge.

În timpul primei sarcini, sora mai mică a lui Kate Middleton a fost extrem de activă, iar ea a vorbit cu sinceritate despre antrenamentele pe care le practica pentru a-și menține forma fizică, dar și pentru a-i oferi o stare de bine. În 2018, cu puțin timp înainte de a naște, Pippa a scris un articol pentru Waitrose Weekend despre beneficiile antrenamentului inspirat din exercițiile de balet pentru femeile însărcinate. Aceasta a explicat că exercițiile la bara specială de balet o ajută să își păstreze forma fizică și postura.

Pippa Middleton și omul de afaceri James Matthews s-au căsătorit în luna mai a anului 2017. Ceremonia a avut loc la Biserica St. Mark în Englefield. Pippa a purtat o rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, care a fost realizată special pentru ea. Tiara conținea diamante și aur alb de 18 carate, iar modelul a fost creat special pentru a se potrivi cu rochia, dar și cu voalul Milliner Stephen Jones.

Kate Middleton are o relație apropiată cu familie ei. Însă, în condițiile actuale și a restricțiilor impuse, este posibil să nu se poată întâlni cu familia de sărbători. Ducele și Ducesa de Cambridge au declarat la începutul acestei luni că încă nu au planuri de Crăciun și că este dificil să își facă unele, având în vedere evoluția pandemiei. Regina Elisabeta a II-a deja a anunțat că își va petrece Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima dată după mai bine de 30 de ani.

Citește și:
Familia regală spaniolă a lansat o felicitare de Crăciun atipică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people