Penn Badgley, starul din serialele Gossip Girl și You, a devenit tată

Actorul Penn Badgley și soția lui, Domino Kirke, au devenit părinți.

Penn Badgley, starul din serialele Gossip Girl și You, a devenit tată

Actorul Penn Badgley, starul din serialele Gossip Girl și You, și soția lui, Domino Kirke, au devenit părinți.

Domino Kirke, în vârstă de 36 de ani, este cea care a anunțat vestea pe contul ei de Instagram, dezvăluind fanilor că a născut.

„Inima lui a dat formă casei noastre”, este descrierea imaginii postată pe Instagram de Domino Kirke, fotografie care pare a fi o pictură reprezentând un uterm. Imaginea este însoțită si de hastag-urile #40dayspostpartum #placentaart.

 

View this post on Instagram

 

His heart shaped home ❣️ #40dayspostpartum #placentaart

A post shared by Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) on

Ulterior, Domino a postat pe Instagrm Story o fotografie în care apare și copilul celor doi dormind lângă ea în pat. Deși Domino a folosit termenul „Inima lui”, cei doi nu au confirmat dacă sunt părinții unui băiețel și nici nu au dezvăluit numele copilului.

Pentru Domino Kirke, cântăreață și doula, acesta este al doilea copil, ea mai având un fiu în vârstă de 10 ani din relația cu muzicianul Morgan OKane, însă pentru Penn Badgley, starul din serialele Gossip Girl și You, este primul copil.

În luna februarie a acestui an, Domino Kirke a anunțat că este însărcinată postând o imagine cu burtica de gravidă. „Din nou pe drum. Sarcina, după o pierdere, este cu totul și cu totul altceva. După două avorturi spontane, unul după celălalt, eram pregătiți să renuntăm. Nu mai aveam încredere în corpul meu și începusem să accept faptul că asta a fost totul. Ca asistentă la nașteri, am văzut și am auzit totul. Este nevoie de tot ce am ca să mă detașez cu dragoste de pierderile la care am fost martoră și să fiu prezentă pentru propria mea experiență”. „Când am fost însărcinată la 25 de ani, nu știam nimic. Nu aveam o comunitate. M-am aruncat în asta neștiind nimic despre naștere și misterele ei. Acum, cu 10 ani de experiență din care am învățat, prețuiesc comunitatea mea și cunoștințele pe care le am. Deja ne înveți cum să stăm în prezent într-un fel pe care nu l-am cunoscut niciodată, micuțule. Îți mulțumim”.

 

View this post on Instagram

 

On the road again… pregnancy after loss is a whole other thing. After two miscarriages in a row we were ready to call it. I stopped trusting my body and started to accept the fact that I was done. As a birth attendant, Ive seen and heard it all. It takes everything Ive got to detach lovingly from the losses Ive been present for and be in my own experience. When I was pregnant at 25, I knew nothing. I had no community. I dove in blissfully unaware about birth and its mysteries. Now, with 10 years worth of experience to pull from, I treasure my birth community and the knowledge I have. Youre already teaching us how to stay in the day in a way weve never had to, little one. Thank you.

A post shared by Domino Kirke-Badgley (@domino_kirke) on

Penn Badgley și Domino Kirke, sora actriței Jemima Kirke, vedeta din serialul Girls, s-au căsătorit în februarie 2017. Spre deosebire de alte vedete care preferă ceremonii fastuoase și cât mai atipice, Penn Badgley și Domino au preferat o căsătorie… la tribunalul din Brooklyn.

Citește și:
15 cupluri celebre care au lucrat împreună chiar și după ce s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people