Paula Seling, mărturisiri despre fiica sa, Elena, și colegii ei de la școală: „Știu deja că ea e fata…”

Paula Seling a vorbit despre cum se înțelege fiica ei, Elena, cu colegii ei de la școală.

Paula Seling, mărturisiri despre fiica sa, Elena, și colegii ei de la școală: "Știu deja că ea e fata..."

Paula Seling a surprins pe toată lumea cu vestea că a divorțat de Radu Bucura. Cântăreața era căsătorită de 17 ani cu cel care i-a fost și manager o lungă perioadă și care s-a ocupat de activitatea artistică și concertele vedetei. Artista a fost mereu discretă în ceea ce privește viața ei personală, iar relația și-a trăit-o departe de lumina reflectoarelor. De anul trecut, din luna aprilie, cei doi sunt pe drumuri separate.

Paula Seling este extrem de mândră de fiica sa. Elena a început de curând școala, iar artista a spus cum se înțelege aceasta cu colegii ei, dar și cum privesc aceștia faptul că ea este fata unei persoane cu notorietate. 

„Elena e un copil bun și darnic, care se împacă foarte bine cu colegii ei de la școală. Și spun astea chiar dacă știu că unii vor considera că o fac pe motiv că e fiica mea în discuție. Numai că lucrurile chiar așa sunt în realitate. Multi dintre colegii Elenei știu deja că ea e fata unei persoane publice, dar asta contează prea puțin pentru ei. Elena știe să se facă plăcută, împarte cărți și creioane colorate tuturor și-mi povestește după afterschool fiecare aventură a zilei. De altfel, ăsta e și motivul pentru care de când a început școala nu prea facem lecții împreună. Fiindcă și le face deja de la școală. Acasă, mai completam când e cazul, când și când. În rest citim împreună, ne plimbam cățelul împreună sau mai facem mâncare, uneori tot împreună!”, a spus Paula Seling pentru cancan.ro

La finalul anului 2022, s-a aflat că Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu 6 ani. Elena avea 3 ani în momentul în care a apărut în viața artistei și a fostului ei soț, Radu Bucura. Într-un interviu pentru revista VIVA!, artista a dezvăluit detalii neștiute despre fiica ei, Elena, și a explicat de ce nu a făcut public faptul că a înfiat un copil. Potrivit declarațiilor sale, a dorit să ofere suficient timp pentru ca micuța să crească în familia lor și să se maturizeze destul încât să hotărască singură dacă își dorește să apară în public sau nu.

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat Paula Seling pentru VIVA!.

Paula Seling a vorbit despre implicarea tatălui fetiței în creșterea sa.

„Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”, a mai spus Paula Seling pentru sursa citată.

Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Paula Seling a făcut mărturisiri despre fiica ei pe care a adoptat-o. Artista a dezvăluit că Elena a ales momentul ca povestea cu privire la adopția ei să fie făcută publică. 

„Nu eu am ales momentul, ea însăși l-a ales, pentru că s-a exprimat foarte frumos că mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine. Exact așa a spus, sunt cuvintele ei. Este un copil foarte inteligent și are o intuiție foarte bună și o inteligență afectivă ce pe mine mă uimește de fiecare dată. Are cuvintele la ea și are niște expresii cu care mă uimește. În fiecare zi are astfel de momente, câteva și ăsta a fost unul dintre ele. Am înțeles că pentru ea este important și pentru noi la fel, tatăl ei și eu, doar că am așteptat ca ea să fie suficient de matură și puternică, încât să fim siguri că este ceea ce își dorește.”

Citește și:
Ce a dezvăluit Alina Ceușan despre sumele pe care le câștigă din proiectele de televiziune. Ea va fi gazda emisiunii „Love Island'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people