Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după o relație care a durat doi ani, vestea fiind confirmată de către surse apropiate celor doi.

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după 2 ani de relație

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit după doi ani de relație. La câteva ore după apariția unui nou video din seria numită Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn, cei doi s-au despărțit.

Cu toate că în acel video Paris Jackson, în vârstă de 22 de ani, mărturisește că: „Gabe a avut un impact foarte mare asupra vieții și inimii mele într-un mod în care nu pot descrie. Și nu pot să îmi imaginez viața fără el”, potrivit TMZ, ei au decis să meargă pe drumuri separate.

Paris Jackson și Gabriel Glenn s-au despărțit „într-un mod amiabil.” Surse apropiate celor doi susțin că „despărțirea ar fi trebuit să se întâmple.”

În cel mai recent episod din seria video Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn, fiica regretatutul Michael Jackson vorbește despre relația cu Gabriel și faptul că el i-a demonstrat că există și iubire adevărată. „Gabe mi-a arătat că iubirea există, nu doar în filme. Și că nu este la fel de frumoasă precum în filme. Datorită lui nu mă simt singură.”

„Nu știu ce se va întâmpla în viitor. Dar, evident, există o persoană lângă care vreau să cresc și să devin o persoană și o artistă mai bună. Și nu pot face asta fără Gabe”, a adăugat Paris Jackson.

Paris Jackson și Gabriel Glenn au devenit oficial un cuplu în aprilie 2018. Paris a mărturisit în cadrul unui episod din seria de pe Facebook faptul că ei s-au cunoscut în 2017. „Am petrecut trei zile împreună și într-o săptămână deja locuiam în rulota lui.”

Fiica lui Michael Jackson a dezvăluit recent că s-a confruntat cu automutilarea. „Mă tăiam și ardeam singură. Nu am crezut nicio clipă că aș putea să mor de la asta, pentru că eu controlam lama. Știam cât de adânc mă tai, iar asta făcea parte din eliberarea dopaminei”, a declarat cântăreața și actrița într-un nou episod din Unfiltered.

Citește și:
Portia de Rossi o susține pe Ellen DeGeneres în scandalul legat de show-ul prezentat de aceasta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people