Paris, fiica lui Michael Jackson, a vorbit deschis despre lupta sa cu depresia și automutilarea

Paris Jackson a vorbit într-un nou episod din Unfiltered despre lupta cu depresia și cum a ajuns să se automutileze după moartea tatălui.

Paris, fiica lui Michael Jackson, a vorbit deschis despre lupta sa cu depresia și automutilarea

Paris Jackson, singura fiică pe care Michael Jackson a avut-o cu fosta asistentă Debbie Rowe, a fost extrem de marcată de moartea tatălui său, care a avut loc când aceasta avea doar 11 ani. La 15 ani, Paris a fost dependentă de droguri injectabile și s-a confruntat cu depresia, având și multiple tentative de sinucidere.

Aceasta a vorbit însă deschis despre problemele cu care se confruntă. Paris a pornit o serie video intitulată Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn unde vorbește despre viața sa și a iubitului ei, Gabe și presiunea de a trăi în umbra celebrității lui Michael Jackson.

„Mă tăiam și ardeam singură. Nu am crezut nicio clipă că aș putea să mor de la asta, pentru că eu controlam lama. Știam cât de adânc mă tai, iar asta făcea parte din eliberarea dopaminei”, a declarat cântăreața și actrița într-un nou episod din Unfiltered. Acum în vârstă de 22 de ani, Paris Jackson a început să se automutileze după ce a început să crească în greutate ulterior morții tatălui ei.

Paris Jackson a fost internată în 2013 după o încercare de sinucidere, iar în 2017, le-a spus celor de la Rolling Stone că a încercat să se sinucidă de mai multe ori. „Era doar ură de sine, încredere de sine foarte scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bine, că nu merit să mai trăiesc.” În final, Paris a apelat la ajutorul terapeuților. Aceasta a spus că a încetat să mai ia antidepresive, pentru că acestea îi anulau și sentimentele pozitive, nu doar pe cele negative.

Paris Jackson a jucat în câteva episoade ale serialului Star, dar și în filmul de lungmetraj Gringo și a mai apărut și în clipul piesei Rescue Me a trupei 30 Seconds to Mars. Recent, a fost anunțat faptul că aceasta va interpreta rolul lui Iisus într-un film realizat de Janell Shirtcliff.

Citește și:
Nepoata lui Donald Trump îl acuză pe acesta că ar fi plătit pe cineva să dea admiterea la facultate în locul lui

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video