Paris Jackson dezvăluie o fotografie inedită alături de fratele ei

Paris Jackson a publicat pe rețelele de socializare o fotografie inedită alături de fratele său, Michael Joseph “Prince” Jackson.

Paris Jackson dezvăluie o fotografie inedită alături de fratele ei

Cei doi copii ai regretatului Michael Jackson, Paris și Prince, au o relație extrem de apropiată. Iar drept dovadă ne stă și fotografia pe care Paris a publicat-o pe rețelele de socializare.

Paris Jackson, în vârstă de 22 de ani, a postat pe Instagram Stories o fotografie în care își îmbrățișează fratele, Prince, care s-a întors recent dintr-o călătorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Jackson México 🇲🇽 (@parisjacksonmexico) pe


În noiembrie 2019, Paris și Prince Jackson au avut o apariție spectaculoasă la aniversarea celor 60 de ani de când a fost creată Fundația Ryan Gordy. Cu acea ocazie, cei doi și-au asortat și ținutele.

Cu toate că Prince nu este la fel de activ pe rețelele de socializare precum sora lui, Paris, el are și un motiv. În 2019, a absolvit Universitatea Loyola și s-a preocupat de fundația sa caritabilă, Heal Los Angeles. În cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight, el a vorbit despre munca sa și dorința de a-i ajuta pe ceilalți. „Am atât de multe oportunități. Simt că trebuie să îmi dedic timpul organizației non-profit deoarece asta este pasiunea mea”, a declarat Prince Jackson.

Recent, Paris Jackson a vorbit cu sinceritare despre lupta sa cu depresia și tentativele de sinucidere în cadrul Unfiltered: Paris Jackson And Gabriel Glenn. „Mă tăiam și ardeam singură. Nu am crezut nicio clipă că aș putea să mor de la asta, pentru că eu controlam lama. Știam cât de adânc mă tai, iar asta făcea parte din eliberarea dopaminei.”

Paris a fost internată în 2013 după o încercare de sinucidere, iar în 2017, le-a spus celor de la Rolling Stone că a încercat să se sinucidă de mai multe ori. „Era doar ură de sine, încredere de sine foarte scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bine, că nu merit să mai trăiesc.”

Citește și:
Naya Rivera „a avut suficientă putere' să își urce fiul în barcă, dar „nu și pentru a se salva pe ea'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people