Naya Rivera „a avut suficientă putere” să își urce fiul în barcă, dar „nu și pentru a se salva pe ea”

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală după ce corpul actriței Naya Rivera a fost recuperat din lacul unde aceasta s-a înecat.

Naya Rivera „a avut suficientă putere” să își urce fiul în barcă, dar „nu și pentru a se salva pe ea”

Cele mai sumbre ipoteze s-au adeverit: corpul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost recuperat ieri din Lacul Piru.

Reprezentanții de la oficiul șerifului din Ventura County au susținut ieri o conferință de presă, la scurt timp după ce a fost anunțat faptul că din apele Lacului Piru a fost recuperat corpul unei persoane.

Potrivit autorităților, ultimele momente din viața actriței Naya Rivera au fost dedicate salvării persoanei pe care o iubea cel mai mult, fiul ei, Josey.

 

View this post on Instagram

 

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Pe 8 iulie actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

În cadrul conferinței de presă, șeriful Bill Ayub din Ventura County a dezvăluit ce le-a declarat Josey despre tragicul accident.

„Știm, după ce am discutat cu fiul ei, că el și Naya au înotat împreună în lac, la un moment dat în călătoria lor. În acele momente, fiul ei a descris cum a fost ajutat să urce în barcă de către Naya, care l-a împins din spate în barcă”. El le-a spus investigatorilor că „s-a uitat apoi în spate și a văzut-o pe mama lui cum a dispărut în apele lacului”.

Ayub a mai declarat că există numeroși curenți în lac care apar „în special după-amiaza” și că autoritățile cred că actrița a dispărut după orele prânzului. „Ideea este că e este foarte posibil ca barca să fi fost purtată de curenți, nefiind ancorată, iar Naya a avut suficientă putere să își urce fiul în barcă, dar nu și pentru a se mai salva pe ea”.

Șeriful a ținut să precizeze că nu există semne că ar fi fost vorba de o sinucidere sau un act criminal. Conform acestuia, va fi făcută o autopsie care să confirme identitatea dar și cauza decesului. Corpul actriței a fost găsit în zona de nord-est a lacului, după căutări care au durat șase zile.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată pe 8 iulie de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și au fost folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

Citește și:
Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people