Imagini emoționante cu familia actriței Naya Rivera la locul unde aceasta a dispărut

Cele mai sumbre ipoteze s-au adeverit: corpul actriței Naya Rivera a fost recuperat din Lacul Piru.

Imagini emoționante cu familia actriței Naya Rivera la locul unde aceasta a dispărut

Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și sunt folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri.

Purtătorul de cuvânt de la oficiul șerifului din Ventura County a confirmat pentru publicația People, că „familia actriței a venit la Lacul Piru unde aceasta a dispărut. Mama și fratele actriței Naya Rivera au venit la lac în fiecare zi de când a fost anunțată dispariția acesteia. Au fost mereu în contact cu oficiul șerifului și s-au implicat în căutări. Sâmbătă dimineața au mers cu barca serifului pentru a participa la căutări”.

Anastasia Williams, producător ABC, a postat în weekend o fotografie pe Twitter în care apar o femeie și un bărbat pe pontonul lacului. „Șeriful din Ventura a spus presei că acest bărbat și această femeie sunt fratele și mama actriței. Mama ei stă în genunchi cu brațele ridicate către apă”, a scris Williams pe Twitter.Și fostul soț al actriței, Ryan Dorsey, și tatăl ei au fost prezenți în weekend la Lacul Piru. Imaginile cu cei doi sunt extrem de emoționante, în timp ce Ryan Dorsey a fost fotografiat plângând, tatăl actriței a înotat în lacul unde a dispărut fiica sa.

Autoritățile au dat publicității și mai multe imagini din timpul căutărilor subacvatice, în care se poate observa vizibilitatea extrem de scăzută din acest lac.

Citește și:
Corpul actriței Naya Rivera ar putea „să nu fie găsit niciodată”, spun autoritățile

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people