Palatul Kensington este impresionat de inițiativa fanilor Ducelui și Ducesei de Sussex de a strânge fonduri pentru organizații caritabile

Hashtag-ul viral #GlobalSussexBabyShower a stâns mii de lire pentru organizațiile caritabile îndrăgite de Ducele și Ducesa de Sussex.

Palatul Kensington este impresionat de inițiativa fanilor Ducelui și Ducesei de Sussex de a strânge fonduri pentru organizații caritabile

Ceea ce a pornit ca și campanie pentru a celebra nașterea viitorului copil al Prințului Harry și Ducesei Meghan, s-a transformat rapid într-o strângere de fonduri globală pentru organizațiile apropiate celor doi, fanii familiei regale donând pentru diferite cauze umanitare.

Până duminica trecută, când în Regatul Unit s-a sărbătorit Ziua Mamei, inițiativa #GlobalSussexBabyShower a obținut mii de donații din partea suporterilor, care au ales să susțină organizații precum WellChild, Camfed și Mayhew. Eforturile fanilor nu au fost trecute cu vederea de Palatul Kensington, care, potrivit unei surse, au fost plăcut surprinși de inițiativa onorabilă a oamenilor.


„Organizațiile caritabile au împărtășit veștile Palatului, cu toții fiind profund recunoscători pentru eforturile de a strânge fonduri. Este un mod incredibil pentru a marca o ocazie specială”, a declarat sursa.

Elle Harris a creat hashtag-ul după ce a discutat cu un grup de fani despre cum ar putea celebra nașterea copilului Ducelui și Ducesei de Sussex. „Am vrut să creăm un spațiu unde putem discuta despre acțiunile lor caritabile și despre impactul Ducesei. Ea este cea care ne-a adus împreună”, spune Harris. Fanii au venit, de asemenea, cu ideea de a alege trei sugestii de organizații nonguvernamentale, care susțin copiii, femeile și animalele.

Angie Murimirwa, directorul executiv al organizației Camfed, a precizat că întreaga echipă a fost cu adevărat surprinsă de eforturile oamenilor pentru a susține combaterea sărăciei prin educația oferită tinerelor femei. Până în prezent, Camfed a primit 18.500 de dolari.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a i-a încurajat, în secret, pe Kate și William, să încalce protocolul regal la nunta lor

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people