Olivia Munn și John Mulaney vor deveni părinți. Prima imagine cu actrița însărcinată

După o relație de doar câteva luni, Olivia Munn și John Mulaney vor deveni părinți.

Olivia Munn și John Mulaney vor deveni părinți. Prima imagine cu actrița însărcinată

Comediantul John Mulaney și actrița Olivia Munn vor deveni părinți pentru prima oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către Mulaney, care a vorbit despre sarcina partenerei sale în cadrul emisiunii Late Night with Seth Meyers.

„M-am dus la un centru de dezintoxicare în septembrie 2020. Am ieșit în octombrie. M-am mutat din casa fostei mele soții. Am prezentat Saturday Night Live de Halloween. Am recidivat… și apoi am continuat să consum droguri”, și-a început Mulaney discursul.

„M-am dus iar într-un centru de dezintoxicare, de data asta pentru două luni. Am ieșit în februarie. Nu am mai luat droguri timp de o lună și jumătate. Apoi, în primăvară, m-am dus în Los Angeles și am început să mă întâlnesc cu o femeie frumoasă pe nume Olivia. Și avem un copil împreună. O să fiu tată!”, a mărturisit comediantul în vârstă de 39 de ani.

Olivia Munn a fost surprinsă recent în Los Angeles, în timp ce părăsea o parcare. Actrița purta o ținută lejeră, ce îi masca burtica de gravidă.

John Mulaney și fosta lui soție, Anna Marie Tendler, au divorțat de curând, după o relație de șase ani. „Mă doare foarte tare că John a decis să pună capăt mariajului nostru”, a mărturisit recent Anna Marie.

John Mulaney a vorbit întotdeauna deschis despre dependențele cu care se confruntă. Acesta a mărturisit că prietenii săi, printre care și vedete precum Bill Hader, Natasha Lyonne, Seth Meyers, Fred Armisen și Nick Kroll, i-au fost alături în perioadele grele din viața sa și chiar l-au implorat să se interneze într-un centru de reabilitare.

Și Olivia Munn a vorbit onest despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, aceasta mărturisind în 2017 că a fost hărțuită sexual de către regizorul și producătorul Brett Ratner. Actrița a relatat că Brett Ratner s-a masturbat în fața ei, în 2004, pe platourile de filmare ale peliculei After the Sunset. „A ieșit… cu burta la vedere, fără pantaloni, cu un cocktail de creveți într-o mână iar cu cealaltă masturbându-se intens”, a povestit Olivia. „Până când m-am gândit pe unde să evadez sau ce să fac, a ejaculat”. De atunci Olivia Munn a evitat intenționat să mai lucreze sau să mai aibă de-a face cu el. „Acel lucru a avut un impact asupra mea”, a mărturisit Olivia Munn. „Cât de mult trebuie să fie rănite femeile înainte ca oamenii să le asculte?”, spunea aceasta în 2017.

Citește și:
Jennifer Lawrence este însărcinată! Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima dată

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people