O vizită la Sinaia a devenit motiv de indignare pentru Alina Eremia

O scurtă vizită la Sinaia a devenit motiv de indignare pentru Alina Eremia. Ce a constat vedeta și le-a dezvăluit și urmăritorilor ei?

O vizită la Sinaia a devenit motiv de indignare pentru Alina Eremia

O escapadă la Sinaia alături de partenerul ei a devenit motiv de indignare pentru Alina Eremia. Cântăreața, plecată din București pentru a respira aer de munte într-o plimbare, a fost dezamăgită de ce a găsit într-una dintre cele mai populare stațiuni montane ale României. Aceasta a vizitat Castelul Peleș și împrejurimile, și în loc să se simtă revigorată, a ajuns să fie mai degrabă mâhnită, lucru pe care l-a și împărtășit celor care o urmăresc pe contul de Instagram.

Dar ce anume a devenit motiv de indignare pentru Alina Eremia? Nici mai mult nici mai puțin decât lipsa de responsabilitate a celor care vizitează zona și care lasă gunoaie în urma lor. Vedeta a atras atenția asupra urmărilor pe care acest tip de comportament le are asupra mediului înconjurător.

Într-o postare pe Instagram în care arăta felul în care este invadată pădurea de gunoaie, aceasta a scris:
„Constat că ‘hobby-ul’ ăsta prost de a arunca deșeuri în natură nu s-a schimbat în 2021. E bine că, în loc să protejăm mediul, contribuim la distrugerea gradată a lui. Plasticul se degradează cel mai greu și afectează ecosistemul, adică devenim victimele propriei noastre ignoranțe. Pe scurt: NU MAI ARUNCAȚI GUNOAIE PE JOS!”.

Chiar dacă vizita la Sinaia a venit și cu un motiv de indignare pentru Alina Eremia, aceasta și-a continuat plimbarea în natură alături de partenerul ei. Cu o carieră muzicală în plină ascensiune, Eremia a debutat în fapt ca actriță, jucând în serialul muzical Pariu cu viața și în O nouă viață. Aceasta a făcut parte din trupa de succes Lala Band și apoi a urmat o carieră solo. Absolventă a Facultății de Științe Politice, Alina Eremia pare să fie în continuare preocupată de bunăstarea comunității și, iată, a mediului.

Citește și:
Meghan Markle acuză familia regală de rasism în interviul cu Oprah Winfrey

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people