Noua melodie a lui Justin Bieber are legătură cu Selena Gomez?

Fanii au speculat că noua melodie a lui Justin Bieber este despre Selena Gomez, după ce artistul a adăugat un mesaj alături de promovarea piesei.

Noua melodie a lui Justin Bieber are legătură cu Selena Gomez?

Justin Bieber și-a anunțat noua colaborare cu Chris Brown pentru piesa Dont Check On Me, însă înainte de asta a postat mesajul „Am câteva lucruri de spus” alături de anunț, pe care fanii nu l-au primit așa cum, probabil, se aștepta. „Ești căsătorit, dar continui să cânți despre fosta iubită”, a scris un fan, în timp ce altul a spus: „Melodia este foarte frumoasă, dar Selena nu verifică ce faci.” Mii de comentarii apărute la postarea lui Bieber indică faptul că artistul ar fi scris versurile pentru Selena Gomez.

Așa că, ce spune Justin în această piesă de majoritatea fanilor tind să creadă că îi este destinată fostei sale iubite? „S-ar putea să te gândești la asta, dar nu-ți face griji pentru mine/ Inima mea este din nou întreagă, nu a scăpat nicio bătaie, nu se simte odihnită, nu pierd somnul/ Nu o lua personal dacă nu-ți pot răspunde acum/ Sunt distant pentru că nu vreau să fiu găsit acum/ Nu voi lăsa umbrele din trecut să-mi răpească viitorul.” Versurile vorbesc despre o relație din trecut, deci nu putem exclude posibilitatea ca piesa să fi fost compusă cu gândul la Selena Gomez.

Colaborarea dintre Justin Bieber și Chris Brown i-a surprins pe fanii amândurora, melodia apărând din senin, în urmă cu câteva zile.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în primul turneu oficial alături de fiul lor, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people