Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în primul turneu oficial alături de fiul lor, Archie

Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în primul lor turneu alături de fiul lor, Archie, aceștia urmând să meargă în Africa de Sud.

Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în primul turneu oficial alături de fiul lor, Archie

Primul turneu oficial al lui Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, va avea loc toamna aceasta, anunțul fiind făcut pe contul oficial @sussexroyal. Zvonurile despre acest turneu au apărut în urmă cu câteva luni, iar acum biroul de presă al familiei regale a confirmat prin această postare că Meghan Markle și Prințul Harry vor porni în primul turneu regal alături de fiul lor în Africa de Sud în toamna acestui an.

Prințul Harry va continua însă vizita singur, el urmând să călătorească și în Malawi, Angola și Botswana.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că au fost rugați să meargă în turneu în Africa de Sud în această toamnă.

Biroul de externe și Comunitatea Națiunilor au cerut o vizită în Africa de Sud, iar Ducele va merge în vizită oficială și în Malawi și Angola. Înălțimea Sa Regală va face și o scurtă vizită de lucru în Botswana. Ducele și Ducesa de Sussex abia așteaptă să întâlnească atât de mulți dintre voi și să aducă mai multă atenție asupra impactului pe care comunitățile locate îl au în Comunitatea Națiunilor și nu numai. Acesta va fi primul lor turneu oficial ca familie!”, este mesajul transmis pe pagina oficială de Instagram.

Meghan Markle se află în continuare în concediu de maternitate, însă va participa probabil la câteva evenimente importante pentru familia regală. A participat deja la Trooping the Colour și mai multe surse susțin că ea va fi prezentă și la Wimbledon pentru a o urmări pe prietena ei, Serena Williams.

Citește și:
Frogmore Cottage, casa în care locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry, a fost renovată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people