Noi detalii despre jaful armat din 2016 când Kim Kardashian a fost legată și amenințată cu arma

„Vinovat? Nu, nu-mi pasă.”, a declarat Yunis Abbas, unul dintre bărbații care au jefuit-o pe Kim Kardashian în 2016.

Noi detalii despre jaful armat din 2016 când Kim Kardashian a fost legată și amenințată cu arma

În octombrie 2016, Kim Kardashian a fost victima unui jaf armat. Incidentul a avut loc la Paris, în timp ce vedeta participa la Săptămâna Modei.

„Am auzit un zgomot la ușă, pași, și am întrebat cine este, dar nu mi-a răspuns nimeni. Mi-am sunat bodyguard-ul la 2:56. Am văzut la ușă doi bărbați, unul avea o mască de ski și o jachetă pe care scria Police. Cel de-al doilea individ purta haine cu aceeași inscripție, însă nu purta ochelari de ski.”, declara Kim la momentul respectiv.

Fondatoarea Skims a mărturisit și că a fost legată și că atacatorii au amenințat-o cu un pistol pentru a afla unde era depozitat inelul extrem de scump al acesteia.

„I-am răspuns că nu știu și atunci a scos arma și i-am arătat. A îndreptat arma către mine. A luat inelul, purta mănuși. M-a întrebat unde sunt bijuteriile și banii. M-au prins și m-au dus în hol. Purtam un halat, fără nimic altceva. Ne-am întors în cameră și m-au împins pe pat. Atunci m-au legat cu cabluri de plastic și cu bandă adezivă, apoi mi-au pus bandă pe gură și pe mâini. M-au dus în baie, mai exact în cadă”.

Recent, unul dintre bărbații care i-au furat lui Kim Kardashian bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, a vorbit despre noaptea atacului, declarând că nu regretă infracțiunea.

„Sincer, nu prea o știam pe ea. Îl știam pe soțul ei, Kanye West, dar nu pe ea”, a spus Yunis Abbas pentru Vice News.

„Dar am văzut o emisiune de-a ei în care și-a aruncat diamantul în piscină, într-un episod din Keeping Up with the Kardashians. M-am gândit: Are o mulțime de bani. Acestei doamne nu-i pasă deloc. Din moment ce ea aruncă banii, am fost acolo pentru a-i colecta și asta a fost tot.”, a continuat bărbatul.

„Am intrat pe Internet și este adevărat, i-am văzut bijuteriile, i-am văzut inelul, am văzut că îl arăta peste tot și am aflat aceste informații prin intermediul rețelelor de socializare”, a mai spus Abbas.

Acesta a declarat și că nu se vinovat pentru acțiunile sale și că fondatoarea Skims ar fi trebuit să nu își etaleze atât de ostentativ averea.

„Vinovat? Nu, nu-mi pasă. Nu-mi pasă… [Celebritățile] ar trebui să fie mai puțin ostentative față de oamenii care nu își permit. Îi provoacă pe unii oameni”.

Citește și:
Shakira, prima reacție după ce Gerard Pique a fost surprins în ipostaze romantice cu noua sa parteneră

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people