Noi detalii despre condițiile de muncă de pe platourile de filmare ale peliculei Rust

Alec Baldwin a distribuit pe contul său de Instagram mesajul unei colege din echipa de producţie a filmului Rust, care infirmă faptul că lucrau „în condiții haotice și nesigure”. 

Noi detalii despre condițiile de muncă de pe platourile de filmare ale peliculei Rust

Alec Baldwin a distribuit pe contul său de Instagram un mesaj scris de Terese Magpale Davis, una dintre colegele sale din echipa de producție a filmului Rust.

Terese Magpale Davis, care era angajată în cadrul departamentului de costume, s-a arătat extrem de deranjată de informațiile care circulă momentan în presă, contestând de altfel și faptul că atmosfera de pe platourile de filmare ar fi fost una „haotică și nesigură.” „M-am săturat atât de tare de povestea asta. Povestea asta, cum că am fi surmenaţi şi am lucra în condiţii nesigure şi haotice, este o tâmpenie”, a scris Davis.

O parte dintre membri echipei au declarat că ar fi lucrat prea multe ore și că „erau prea obosiți pentru a-și face job-ul așa cum trebuie.” Însă, Terese a ținut să nege aceste comentarii. „Niciodată nu am lucrat mai mult de 12 ore și jumătate. De fapt, o singură dată s-a întâmplat. În cele mai multe cazuri lucram sub 12 ore. În ziua în care Halyna a murit veneam după o pauză de 12 ore, iar în ziua respectivă filmasem 11 ore. Aveam camera închisă de la 18:30″, a dezvăluit Terese Magpale Davis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

În ceea ce o privește pe Hannah Gutierrez Reed, femeia de 24 de ani care era responsabilă de supravegherea armelor, Davis a declarat că nu era cea mai experimentată persoană pentru acest job, însă că avea un CV bun și recomandări excelente. Cât despre David Halls, asistentul de regie și persoana care i-a înmânat lui Alec Baldwin arma încărcată cu un glonț real, aceasta a mărturisit că era „stresat” în acea zi din cauza unei situații pe care o întâmpinase cu echipa de filmare.

„Am inima zdrobită și sunt furioasă că a făcut asta și nu îmi voi scoate niciodată din cap sunetul împușcăturii sau țipetele regizorului meu. Prietena mea este moartă. Sunt supărată pe el? Da. Dar nu voi pretinde că nu i-a păsat de siguranța noastră pe tot parcursul filmărilor”, a declarat aceasta despre David Halls.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Citește și:
Primele declarații ale regizorului Joel Souza după incidentul în care a fost împușcat de Alec Baldwin

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people