Nicole Kidman îi ignoră încercarea lui Rami Malek de a o îmbrățișa pe scena de la Globurile de Aur

Încercarea eșuată a lui Rami Malek de a o îmbrățișa pe Nicole Kidman pe scenă la Globurile de Aur a stârnit reacții amuzante pe rețelele sociale.

Nicole Kidman îi ignoră încercarea lui Rami Malek de a o îmbrățișa pe scena de la Globurile de Aur

La câteva momente după ce Rami Malek a acceptat premiul pentru „Cel mai bun actor într-o dramă” aseară, la Globurile de Aur, s-a întors pe scenă pentru a sărbători marele câștig la categoria „Cea mai bună dramă”, ce i-a revenit mult-discutatului film „Bohemian Rhapsody”.

Actorul s-a înclinat spre Nicole Kidman, prezentatoarea categoriei, cel mai probabil pentru o îmbrățișare, însă aceasta ori nu l-a observat pe Rami, ori a vrut să le ofere actorilor din „Bohemian Rhapsody” un moment în care să se bucure de aplauze. În final, văzând că este ignorat, Rami a renunțat să interacționeze cu Nicole, stând în spate în timp ce producătorii executivi ai filmului, Graham King și Jim Beach, au acceptat premiul.

Așa cum deja am fost obișnuiți, după fiecare eveniment de o asemenea anvergură, apar și comentarii despre situațiile amuzante în care au apărut vedetele. „Încercarea lui Rami Malek de a vorbi cu Nicole Kidman este la fel ca încercarea mea de a vorbi cu persoana de care sunt îndrăgostită„, a postat un fan pe Twitter. O altă persoană a scris pe aceeași platformă de socializare „Încercarea ciudată și eșuată a lui Rami Malek de a avea un moment cu Nicole Kidman este încercarea mea de a mă alătura unor grupuri și conversații la evenimentele sociale.”

Trecând de momentul jenant, gala Golden Globes 2019 i-a aparținut în totalitate lui Rami. În timpul discursului său de acceptare al premiului, actorul în vârstă de 37 de ani i-a adus un omagiu solistului trupei Queen, Freddie Mercury, artist pe care Rami l-a interpretat în „Bohemian Rhapsody”.

„Îi mulțumesc lui Freddie Mercury pentru că mi-a adus bucuria unei vieți întregi. Te iubesc, om frumos. Asta este pentru tine și datorită ție, dragule”, a spus Rami pe scenă.

Citește și:
Cele mai cool imagini postate de vedete la Globurile de Aur 2019

Foto: Twitter, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people