Next it girl: Ella Emhoff e gata să cucerească lumea modei

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a semnat cu IMG Models, o prestigioasă agenție, și e gata să cucerească lumea modei.

Next it girl: Ella Emhoff e gata să cucerească lumea modei

La 21 de ani, Ella Emhoff e modelul de care vei auzi iar și iar în 2021.

Ella Emhoff, fiica vitregă a vice-președintei americane Kamala Harris, a furat toate privirile la învestirea lui Joe Biden, unde a purtat o rochie vișinie Batsheva și un palton Miu Miu, cu incrustații pe umeri.

Jill Lincoln și Jordan Johnson, stilistele responsabile de look-ul ei de la ceremonia de învestire, au subliniat, citate de E News, că se așteptau ca ținuta să aibă succes, pentru că Ella are un aspect și o aură care o fac să iasă în evidență orice ar purta.

Și asta se va vedea peste tot pentru că începând de săptămâna asta, Ella este cel mai nou model semnat de prestigioasa agenție IMG, care le reprezintă și pe Gigi și Bella Hadid, Kate Moss și Karlie Kloss.

„Nu mai este vorba despre formă, dimensiune sau sex, a declarat Ivan Bart, președintele IMG Models, pentru The New York Times. El a spus că brandurile sunt atrase de autenticitate, iar consumatorii și-o doresc, adăugând: „Ella comunică acest moment în timp. Există o obrăznicie și o bucurie pe care le emană”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ella emhoff (@ellaemhoff)

Ella nu are neapărat experiență ca model. Studiază arte plastice, cu focus pe textile, la Școala de Design Parsons din New York, ceea ce reiese din plin și de pe contul ei de Instagram, pe care își expune tricotajele ultracolorate. Are tatuaje amuzante, axile neepilate și un păr creț făcut și mai rebel de tunsoarea aparent stângace.

„Ca cineva care, ca multe alte fete, a avut probleme cu încrederea în sine, e intimidant și înfricoșător să merg în această lume hiper-concentrată pe tine și pe corpul tău,” a spus ea în interviul acordat NYT.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ella emhoff (@ellaemhoff)

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu toate acestea, a mai declarat ea, o interesează să facă parte dintr-o mișcare din modă care luptă pentru incluziune și diversitate, iar familia ei îi este alături tocmai pentru că înțelege dorința ei de a contribui la schimbare.

Citește și:
De ce a țipat Michelle Obama la soțul ei în timpul învestirii lui Joe Biden

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video