Nadine, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de când s-a mutat din România: „Mă întreb dacă sunt, totuși, atât de puternică”

Nadine a vorbit deschis despre clipele grele cu care s-a confruntat și despre modul prin care a reușit să le facă față.

Nadine, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de când s-a mutat din România: "Mă întreb dacă sunt, totuși, atât de puternică"

Nadine Emilie Voindrouh este cunoscută publicului larg pentru participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. Vedeta a luat decizia de a se muta alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, într-un sat din Franța.

Nadine obișnuiește să împărtășească des cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare detalii ce țin ce noua ei viață din Franța. După ce a făcut acest pas, a povestit cum s-a adaptat, dar și cu ce provocări s-a confruntat. Vedeta a făcut mărturisiri, prin intermediul unei postări publicate pe Facebook, despre momentele grele pe care le-a întâmpinat până acum în viața ei, dar și cum anume a reușit să le gestioneze. 

„Mi-e frică de droguri și de alcool. De fapt, mi-e frică de orice mă îndepărtează de rațiune. Mi-e frică de acea realitate care m-ar putea determina să consum droguri sau să vreau să nu mai știu de mine. Oamenii sunt fragili în fața unor anumite dureri și atunci vor să-și piardă mințile. S-a întâmplat multora și deseori mă întreb dacă sunt, totuși, atât de puternică încât să fiu o excepție. Mulți ani nu am fost și în fiecare zi credeam că e sfârșitul. Din puținul pe care l-am priceput din viață am înțeles că nimeni nu este imun la nimic. Și nu, această frică nu atrage nenorocirea, ba dimpotrivă, mă ține mereu vigilentă și educată în ceea ce mă privește așa încât să stau cu ochii pe comportamentele, gândurile și emoțiile mele.

Mă rog ca fiecare om să fie puternic în fața durerii, să se îndoaie, dar să nu se rupă. Mă rog ca fiecare om să aibă claritate în mijlocul furtunii pentru că, cumva, într-un mod misterios, există viață după orice nenorocire. Mă rog ca fiecare om să aibă în jurul lui, mai ales la durere, oameni blânzi, generoși și plini de compasiune. Nu știu de ce percepem durerea fizică și emoțională. Multe religii și filozofii o explică însă tot nu are nicio noimă. Mă gândesc că poate ține de nivelul nostru evolutiv, al umanității per ansamblu. Mă gândesc că poate când vom înțelege că „așa cum este sus este și jos” nu vom mai suferi când pierdem ce iubim. Nu știu… și tocmai pentru că nu știu și nu înțeleg aleg să lupt pentru a-mi păstra mintea în echilibru. E tot ce „am” în această nebuloasă. Te îmbrățișez!”, a transmis Nadine pe Facebook. 

Nadine

Citește și:
Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu, la o lună de când a născut o fetiță: „Toate trecem și prin perioade mai grele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people