Motivul surprinzător pentru care Kate Middleton a fost surprinsă fără inelul de logodnă

Kate Middleton a fost surprinsă în ultimul timp fără inelul de logodnă, însă motivul este unul bineîntemeiat.

Motivul surprinzător pentru care Kate Middleton a fost surprinsă fără inelul de logodnă

Un gest cu adevărat surprinzător vine din partea Ducesei de Cambridge, care a fost surprinsă zilele trecute fără inelul ei de logodnă din safir și diamant, inel care a aparținut Prințesei Diana.

Zilele trecute, pe contul oficial de Instagram Kensington Royal au apărut două fotografii, una cu Prințul William, iar cealaltă cu Kate Middleton în timp ce lucrează de acasă.

„Autoizolarea și distanțarea socială pot fi adevărate provocări pentru sănătatea noastră mintală – în ultimele săptămâni, Ducele și Ducesa de Cambridge au vorbit în mod regulat cu mai multe organizații pentru a înțelege problemele cu care se confruntă în această perioadă. Ducele și Ducesa au spus: „Este minunat să vezi cum sectorul sănătății mintale lucrează împreună cu NHS pentru a ajuta oamenii să își mențină bunăstarea. Împreună și făcând pași mici în fiecare zi, putem fi pregătiți pentru perioadele următoare”, a fost descrierea celor două fotografii de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Self-isolation and social distancing can pose huge challenges to our mental health — in recent weeks The Duke and Duchess of Cambridge have been in regular contact with organisations and patronages to understand the issues they are facing during this difficult time. Last week ☎️ The Duke spoke to @mindcharity CEO Paul Farmer, and The Duchess spoke to Catherine Roche, CEO of @_place2be. Today Public Health England has published new guidance to help support people during the COVID-19 outbreak, and updated its world-leading Every Mind Matters platform, with specific advice on maintaining good mental wellbeing during the outbreak; take a look at our Story or visit the link in our bio 📱 to find out more. Speaking about the new guidance, The Duke and Duchess said: • It is great to see the mental health sector working together with the NHS to help people keep on top of their mental well-being. • By pulling together and taking simple steps each day, we can all be better prepared for the times ahead'. • The Government has also announced a grant for @MindCharity to help fund their services for people struggling with their mental wellbeing during this time.

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

În fotografie, Kate stă la birou și vorbește la telefon. Conform mai multor informații, Kate nu a purtat inelul de logodnă ca măsură de precauție împotriva infectării cu coronavirus. Mai multe studii realizate de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor au dezvăluit că „pielea de sub inele conține mai mulți germeni decât alte zone ale pielii.” Organizația a adăugat că „sunt necesare studii suplimentare pentru a determina dacă purtarea inelelor duce la o răspândire crescută a bacteriilor.” 

După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a, care s-a întâlnit cu Charles pe data de 12 martie, se află acum la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip. O declarație a Palatului spune că „Majestatea sa Regina are o stare de sănătate bună. Regina a avut o întâlnire scurtă cu Prințul de Wales după investitura din data de 12 martie și urmează sfaturile medicale necesare cu privire la bunăstarea ei.” Prințul William și Kate Middleton sunt la casa lor din Norwich, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle se află în Los Angeles.

Citește și:
Adevărul despre tronul britanic: Prințul William și Kate Middleton preiau responsabilitățile Reginei din cauza pandemiei de coronavirus?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people