Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se întorc la Londra

Pentru prima dată din luna martie, Prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce la reședința lor din Marea Britanie.

Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se întorc la Londra

Încă de săptămâna trecută a apărut zvonul că angajaților de la Frogmore Cottage, rezidența din Marea Britanie a ducilor de Sussex, li s-a spus să demareze pregătirile pentru vizita acestora. Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au mai întors acolo de pe 9 martie, de la evenimentul de celebrare a Commonwealth, așa că toată lumea s-a întrebat de ce acum.

Pe 8 ianuarie, când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că părăsesc familia regală, cei doi au menționat faptul că doresc să își împartă timpul între noua lor locuință din California și Marea Britanie. Cu toate astea, pandemia a făcut ca zborurile cu avionul și călătoritul în general să nu fie recomandat.

„Au fost multe zvonuri legate de asta. Dacă nu ar fi existat Covid și restricțiile de zbor, (Prințul Harry și Meghan Markle) s-ar fi întors deja în Marea Britanie pentru evenimente precum nunta lui Beatrice”, au declarat pentru revista Vogue surse apropiate de cei doi.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce destul de repede înapoi la noua lor reședință, pentru că au un motiv întemeiat: procesul pe care l-a ducesa de Sussex l-a intentat publisher-ului publicației The Mail, care a publicat calomnii la adresa ei. Acesta va începe pe 11 ianuarie, așa că Meghan Markle va trebui să se întoarcă cu câteva săptămâni înainte, pentru a trece cele două săptămâni de carantină obligatorie la intrarea în Statele Unite.

Probabil că reuniunea familiei regale britanice cu Prințul Harry și Meghan Markle va fi una emoționantă, din moment ce aceștia nu s-au mai văzut în persoană din luna martie. În tot acest timp, ducii de Sussex au devenit independenți financiar, și-au cumpărat o reședință lângă Los Angeles și au semnat un contract pe mai mulți ani cu platforma de streaming Netflix, pentru care vor urma să producă o serie de filme și miniserii documentare.

Citește și:
Actorul Jeff Bridges a dezvăluit că a fost diagnosticat cu limfom

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people