Motivul pentru care Kim Kardashian a fost amendată cu peste un milion de dolari

Kim Kardashian a primit o amendă de peste un milion de dolari fiindcă a promovat în mod fraudulos o criptomonedă.

Motivul pentru care Kim Kardashian a fost amendată cu peste un milion de dolari

Kim Kardashian a fost amendată de către Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC) cu 1.26 milioane de dolari. Motivul? Fondatoarea Skims a promovat pe contul său de Instagram active în criptomonede (jetoane EMAX, vândute pe EthereumMax) fără să precizeze că a primit 250.000 de dolari pentru această reclamă.

Deși Kim nu a admis sau negat afirmațiile, a acceptat să plătească penalizarea de un milion de dolari, precum și suma de 260.000 de dolari, bani pe care aceasta i-ar fi primit pentru promovare, dar și alte dobânzi. În plus, vedeta s-a angajat să nu mai promoveze criptoactive în următorii trei ani.

„Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrităţi sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii”, a spus Gary Gensler, şeful SEC. Acesta a adăugat și că: „Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare”.

În ceea ce privește viața personală, Kim Kardashian continuă procesul de divorț pe care i l-a intentat lui Kanye West. Potrivit Page Six, rapper-ul l-a angajat recent pe fostul avocat al Melindei Gates, Robert Stephan Cohen.

Întrucât Cohen are sediul în New York, TMZ a relatat că West l-a angajat și pe avocatul Nicholas A. Salick în California, unde se judecă cazul. Într-un interviu din 2021, Cohen, în vârstă de 83 de ani, a vorbit despre procesul său de abordare a divorțurilor celebrităților, inclusiv scoaterea declarațiilor financiare, revizuirea detaliilor activelor clientului său și realizarea unui interviu introductiv de 90 de minute despre „psihologia modului de abordare a divorțului.”

„Există partea rea, distrugerea unei căsnicii. Dar cealaltă parte este că îi punem pe oameni pe picioare și le oferim o nouă viață”, a spus Cohen pentru Insider.

Într-unul dintre cele mai mediatizate cazuri ale sale, Cohen a ajutat-o pe Melinda Gates să iasă din căsnicia cu Bill Gates cu o înțelegere estimată la aproximativ 76 de miliarde de dolari. Cohen este al cincilea avocat al lui West în acest caz de divorț, întrucât artistul miliardar a schimbat mai mulți avocați care l-au reprezentat în ultimul an și jumătate. În martie, Kanye West l-a concediat pe avocatul Chris Melcher chiar înainte de o audiere programată în prealabil.

Surse au declarat la momentul respectiv pentru TMZ că West a renunțat la avocat deoarece relația lor „devenise extrem de dificilă, cu o comunicare redusă.” Rapperul a angajat-o apoi pe Samantha Spector, dar aceasta a decis să se retragă din caz după două luni. Nu au fost dezvăluite detalii exacte despre plecarea ei, dar Spector a enumerat drept cauză „o ruptură ireconciliabilă în relația avocat-client.”

Kim Kardashian a vorbit anterior în public despre frustrarea ei cu privire la schimbarea continuă a avocatului fostului ei soț. Kim a depus cererea de divorț în februarie 2021, după aproape șapte ani de căsătorie. Cei doi a fost declarați „singuri” din punct de vedere legal în luna martie a acestui an.

Citește și:
Victoria Beckham, în lacrimi la prezentarea de modă de la Paris, după ce s-a reîntâlnit cu Nicola Peltz

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people