Melinda Gates a dezvăluit motivul divorțului de Bill Gates

Melinda Gates a oferit declarații cu privire la motivul pentru care ea și Bill Gates au decis să divorțeze.

Melinda Gates a dezvăluit motivul divorțului de Bill Gates

Invitată în cadrul emisiunii CBS Morning, Melinda Gates a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Bill Gates, dezvăluind motivul care a dus la destrămarea mariajului lor. Aceasta a fost întrebată inclusiv dacă aventura pe care fostul său soț a avut-o în urmă cu 20 de ani a contribuit la decizia de a divorța.

„Cu siguranță cred în iertare, așa că am crezut că am rezolvat o parte din asta. Nu a fost un moment sau un lucru concret care s-a întâmplat. Pur și simplu a venit un moment în care mi-am dat seama că nu era sănătos și că nu puteam să am încredere în ceea ce aveam”, a declarat Melinda.

În luna mai a anului trecut, cei doi au anunțat pe conturile personale de Twitter că relația lor a luat sfârșit și că au decis să divorțeze.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului nostru. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom continua să credem în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la această fundație, însă nu credem că mai putem crește împreună în relația de cuplu în următoarea fază a vieților noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre în timp ce începem această nouă viață”, se arăta într-o declaraţie comună.

Divorțul celor doi a fost finalizat in luna august, după ce un judecător a semnat actele de divorț. Conform informațiilor obținute, Melinda nu a cerut suport financiar din partea fostul său soț și a decis să își păstreze numele de familie. Cum cei doi nu aveau un contract prenupțial, bunurile acestora vor fi împărțite pe baza unui contract de separare agreat de către amândoi. Instanța a considerat că împărțirea proprietăților este „corectă.” În plus, nici cei trei copii ai cuplului, Rory John, Phoebe Adele și Jennifer Katharine nu vor primi pensie alimentară, toți având peste 18 ani.

Citește și:
Kim Kardashian este oficial singură. Vedeta a obținut o victorie majoră în instanță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video