Kim Kardashian este oficial singură. Vedeta a obținut o victorie majoră în instanță

Kim Kardashian este acum o femeie singură, din punct de vedere legal. Vedetei i s-a aprobat cererea de a fi declarată necăsătorită.

Kim Kardashian este oficial singură. Vedeta a obținut o victorie majoră în instanță

Kim Kardashian este în mod oficial o femeie singură. Un judecător din Los Angeles, care a hotărât cu privire la divorțul vedetei în vârstă de 41 de ani, a admis cererea acesteia de a fi declarată necăsătorită din punct de vedere legal imediat. De asemenea, problemele legate de custodie și avere vor fi soluționate mai târziu.

Kanye West, în vârstă de 44 de ani, nu a apărut personal și nici prin video la proces. Judecătorul Steve Cochran i-a dat curs cererii de a renunța la numele de „West” și a respins moțiunea rapper-ului de a o împiedica pe vedetă să transfere active din trusturile înființate în timpul căsătoriei.

Kim Kardashian și Kanye West au ajuns în instanță cu cei mai buni avocați: Laura Wasser pentru Kardashian și Samantha Spector pentru West. Spector a fost numit abia aseară după ce West și-a concediat fostul avocat. Judecătoarea Cochran a început audierea de astăzi întrebând-o pe Kardashian cum sunt cei patru copii ai săi.

Vedeta a spus că familia ei se simte bine și face tot posibilul pentru a-i feri pe copii de scandalul în care sunt implicați părinții. Wasser a spus instanței că „nu credea că vor exista dezacorduri” între cei doi cu privire la custodia copiilor lor. Dar ea și avocatul lui West, Spector, au întâmpinat două probleme.

Prima a fost cererea lui Kanye de a o împiedica pe Kim să transfere active din orice trust, o solicitare pe care Kim a respins-o din cauza contractului lor existent, care le păstrează deja trusturile și activele separate. Avocatul lui Kim Kardashian a declarat astăzi instanței că vedeta „folosește aceste trusturi pentru afacerea ei și că înghețarea activelor ei ar… crea probleme.”

Al doilea punct de dispută a fost cererea lui West pentru Kim de a „renunța la privilegiul conjugal.” Renunțarea la privilegiul conjugal ar însemna că toată comunicarea lor nu ar mai fi privată și, în schimb, ar face parte din dosarul instanței.

Citește și:
Smiley, declarație surprinzătoare despre încetarea colaborării cu Marius Moga: „Ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși!”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people