Motivul pentru care Anda Adam s-a retras de la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam s-a retras de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cântăreața a și anunțat motivul foarte personal pentru care a luat această decizie. Ce a declarat?

Motivul pentru care Anda Adam s-a retras de la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam s-a retras din competiția televizată Bravo, ai stil! Celebrities, cu toate că în acest sezon s-a dovedit a fi una dintre concurentele foarte iubite de public. Ea a explicat că are motive personale foarte întemeiate pentru a lua această decizie.

Anunțul că Anda Adam s-a retras din concursul Bravo, ai stil! Celebrities a venit chiar de la ea, și nu de la prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, așa cum s-a mai întâmplat în trecut atunci când alte concurente au părăsit concursul.

„M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.”, a declarat artista.

Deși Anda Adam s-a retras din competiție, ea a ținut să sublinieze că i-a făcut mare plăcere să fie parte din acest proiect.

„A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.”

Motivul pentru care Anda Adam s-a retras din concurs este acela că se așteaptă ca mama ei, care trăiește în Statele Unite ale Americii, va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există nici un alt membru al familiei mele acolo. Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor.”, a mai declarat Anda Adam.

Citește și:
Gina Pistol a împlinit 41 de ani. Ce mesaj special i-a transmis Smiley

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people