Monica Anghel este infectată cu coronavirus

Monica Anghel a anunțat că a contractat noul coronavirus, cu toate că s-a vaccinat cu ambele doze.

Monica Anghel este infectată cu coronavirus

Monica Anghel a anunțat pe contul său de Facebook că are Covid-19, și că a contractat virusul cu toate că este vaccinată cu ambele doze. Artista în vârstă de 50 de ani a scris: „Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid …….. aveți grijă de voi 🙏❤😔”. Mii de fani i-au transmis urări de însănătoșire grabnică, dar dată fiind natura sensibilă a subiectului, anunțul său a stârnit și o dezbatere aprigă între cei care susțin vaccinul și cei care îl refuză.

Monica Anghel mai fusese suspectă de infectare cu SARS-COV-2 și cu un an în urmă, în vară, atunci când fusese contact direct, pe platoul de filmare al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, cu Marcel Pavel, care fusese confirmat ca infectat.

Cântăreața a contracarat ea însăși zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi contractat virusului. Monica Anghel a anunțat la acea vreme că și-a făcut testul și că a avut parte de un rezultat negativ. „Este normal și este de datoria mea să vă spun exact cum stau lucrurile. Pe data de 10 iunie m-am întâlnit ultima dată cu colegii mei de la Te cunosc de undeva. Pe data de 17 iunie am făcut testul, pentru a vedea dacă am COVID. Testul a ieșit negativ”, a declarat ea.

Monica Anghel a subliniat la vremea respectivă faptul că nu a avut simptome și că a fost testată negativ. „Țin să precizez acest lucru, că testul a ieșit negativ și nu sunt asimptomatică. Deci testul a ieșit negativ. Cu atât mai mult cu cât am făcut testul la 7 zile după ce m-am întâlnit cu colegii mei. Nu mai există nici un risc, după cum am vorbit cu medicii”, a mai declarat ea pe rețelele sociale.

Citește și:
ELLE New Media AWARDS 2021 – Best people, best crowd (IV)

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people