Fiul Monicăi Anghel, adorabil într-o emisiune TV: „nu-mi place ce cântă mama”

Aviv, fiul Monicăi Anghel, a avut un amuzant moment de sinceritate într-o emisiune TV, în care a declarat în direct că nu apreciază muzica mamei sale.

Fiul Monicăi Anghel, adorabil într-o emisiune TV: „nu-mi place ce cântă mama”

Fiul Monicăi Anghel, Aviv, a fost invitat împreună cu aceasta în emisiunea TV Teo Show, unde a făcut câteva declarații amuzante și pline de candoare. Cu toate că celebra lui mamă, cântăreața Monica Anghel, este considerată ca având una dintre cele mai impresionante voci din România și deși talentul muzical al acesteia a fost răsplătit cu premii (a câștigat Festivalul Internațional Cerbul de Aur în 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la ediția din 2002 a concursului Eurovision, alături de Marcel Pavel) și cu admirația unui public larg, se pare că aceste detalii legate de cariera ei nu îl impresionează pe Aviv.

Fiul Monicăi Anghel a declarat onest că nu ascultă piesele mamei sale, pentru că nu îi plac, el având o preferință pentru muzica rock: „Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus acesta în direct.

Evident, Monica Anghel a râs la auzul declarației, și a urmărit interesată modul în care Aviv îi planifică următorii pași din carieră. Fiul Monicăi Anghel a mărturisit că este fanul unui artist popular pe YouTube și că se gândește deja să lanseze o melodie alături de mama lui. „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”.

Fiul Monicăi Anghel a mai declarat și că nu este familiar cu activitatea umoristică a acesteia, din cadrul emisiunii realizate de grupul Divertis, în care artista activează de mulți ani cu succes. Cântăreața în vârstă de 49 de ani a mai activat și ca prezentatoare radio, însă principala sa preocupare o reprezintă muzica, deși nu a mai lansat un album nou în ultimul deceniu.

Citește și:
Lidia Buble a dezvăluit dacă își dorește să aibă un copil

Foto: Instagram Monica Anghel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people