Lidia Buble a dezvăluit dacă își dorește să aibă un copil

Lidia Buble a făcut declarații sincere despre viața ei sentimentală și a dezvăluit dacă se simte pregătită să devină mamă.

Lidia Buble a dezvăluit dacă își dorește să aibă un copil

Lidia Buble a vorbit cu sinceritate despre viața ei personală, mai cu seamă despre dorința de a avea și un copil într-o zi. În cadrul unei sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, artista în vârstă de 27 de ani a făcut confesiuni sincere cu privire la curiozitățile din partea fanilor. 

Lidia Buble a fost întrebată dacă își dorește să aibă un copil, iar vedeta nu a ignorat această întrebare, ci din contră, a răspuns extrem de deschis. „Am răspuns de foarte multe ori, dar o să răspund și astăzi, pentru că este o întrebare foarte dragă mie. Ținând cont de faptul că provin dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 copii, ador copiii. Îmi doresc foarte mulți copii, băieți în mare parte.”

Această mărturisire venită din partea Lidiei Buble nu ar trebui să ne surprindă, iar asta pentru că în trecut cântăreața a fost despre familia ei numeroasă. „Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot”, a declarat Lidia Buble pentru Click!.

După despărțirea de Răzvan Simion, artista a fost extrem de discretă cu privire la viața ei sentimentală și nu a dezvăluit dacă este îndrăgostită de cineva. Cu toate astea, Lidia Buble nu ignoră posibilitatea de a se îndrăgosti din nou, însă este de părere că dragostea apare atunci când trebuie. „Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă”, a adăugat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Bublea a format timp de cinci ani un cuplu cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1. În luna iunie a anului 2020, acesta a confirmat public despărțirea de Lidia Buble, după ce s-au vehiculat destule zvonuri privind o posibilă separare între cei doi. „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, declara prezentatorul TV la vremea respectivă.

Citește și:
Cristina Zegan, soția actorului Denis Ștefan, este însărcinată a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people