Mihai și Elwira Petre, dezvăluiri despre finala Asia Express: „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”

Mihai și Elwira Petre formează una dintre cele două echipe care au ajuns în finala Asia Express, sezonul 4.

Mihai și Elwira Petre, dezvăluiri despre finala Asia Express: „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”

Mihai și Elwira Petre formează una dintre cele două echipe care au ajuns în finala Asia Express, sezonul 4. Alături de ei, în finală se mai află și echipa formată din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

Mihai și Elwira Petre au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show și au vorbit despre competiția care va ajunge în curând la final, mărturisind că niciodată nu s-au gândit la suma de bani pusă în joc și la ceea ce ar putea câștiga ca și premiu.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

În ceea ce privește semifinala, când au fost la un pas de eliminare, cuplul a mărturisit că emoțiile au fost la cote maxime, chiar dacă norocul le-a surâs iar echipa eliminată a fost cea formată din Lidia Buble și sora ei, Estera.

„Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a spus Mihai Petre.

„Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a declarat Elwira Petre.

Potrivit unor surse din presă Mihai și Elwira Petre sunt cei care au și câștigat concursul și marele premiu de 30.000. de euro, însă, bineînțeles, vom afla dacă așa se va întâmpla abia duminică, 28 noiembrie când se va difuza finala emisiunii concurs.

La puțin timp după apariția acestei informații, Mihai Petre a dat primele declarații pe această temă pentru fanatik.ro. „Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect”, a declarat acesta.

„Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a mai precizat Mihai Petre.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people