Michael Douglas neagă acuzațiile care i se aduc, încă înainte ca acestea să fie făcute publice

De ce a considerat Michael Douglas că este nevoie să vorbească despre niște presupuse acuzații înainte că acestea să fie aduse la lumină?

Michael Douglas neagă acuzațiile care i se aduc, încă înainte ca acestea să fie făcute publice

Michael Douglas a ținut să vorbească, într-un interviu recent, despre niște acuzații care ar putea fi făcute publice în curând despre el, și să le nege vehement.

Se pare că actorul a fost contactat de publicațiile The Hollywood Reporter și Variety și a fost informat că este posibil să fie făcute publice niște acuzații la adresa lui, făcute de o fostă angajată la compania sa, despre un incident care s-a întâmplat acum 30 de ani.

Actorul, acum în vârstă de 73 de ani, ar fi acuzat că s-ar fi masturbat în fața fostei angajate.

În interviul pentru publicația Deadline, Michael Douglas a relatat că a fost contactat de avocatul său și că i s-a spus că The Hollywood Reporter dorește să realizeze un material despre o fostă angajată a să, de acum 32 de ani.

Fosta angajată, căreia nu îi cunoaștem numele, l-ar acuza pe Michael Douglas că a folosit un limbaj nepotrivit în prezența ei, că a avut convorbiri private în prezența ei, că ar fi împiedicat-o să aibă un alt job după ce a concediat-o și că s-ar fi masturbat în fața ei.

Actorul a negat vehement acuzația conform căreia s-ar fi masturbat în fața ei, spunând, în cadrul interviului, că este „o minciună, o fabricație, nu există niciun strop de adevăr.'
Tot în interviul pentru Deadline, Michael Douglas a declarat că susține mișcarea femeilor în industria de film.

Citește și:
James Franco, acuzat de hărțuire sexuală după victoria de la Globurile de Aur

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people